به گزارش سرویسخبری مهر، سردار سید موسی حسینی صبح چهارشنبه در گفتوگو با سرویسخبریان به میزبانی فرماندهی انتظامی استان سمنان با بیان اینکه هرگونه ساخت و ساز و تغییر کاربری اراضی کشاورزی ممنوع است، ابراز داشت: در صورت مشاهده بنای احداثی تخریب خواهد شد.
وی از اجرای ۲۴ حکم قطعی قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی متعلق به روستای بنه کوه گرمسار خبر داد و افزود: این اقدام روز گذشته با همکاری اداره جهاد کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان انجام گرفت.
فرمانده انتظامی استان سمنان مشارکت دستگاههای مسئول را شایان تقدیر دانست و ابراز داشت: شهروندان برای پیشگیری از خسارات و محکومیت قضائی حتماً باید استعلامهای لازم را دریافت کنند.
حسینی در ادامه تصریح کرد: با اجرای این احکام حدود ۴۰ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی این روستا آزاد و به چرخه تولید بازگشته است.
وی ارزش اراضی آزاد سازی را ۱۹۰ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: پلیس با هر گونه تجاوز به حریم منابع طبیعی و اراضی کشاورزی به شدت برخورد خواهد کرد.