پیروزی قاطع اوکلاهماسیتی در بازی نخست فینال غرب NBA

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، در نخستین بازی سری فینال کنفرانس غرب NBA، اوکلاهماسیتی تاندر با نمایشی مشابه بازی‌های قدرتمند فصل عادی خود، مینه‌سوتا تیمبرولوز را با نتیجه 114 بر 88 از پای درآورد. دفاع پرفشار تاندر باعث شد مینه‌سوتا 19 بار توپ را از دست بدهد و این اشتباهات به 31 امتیاز برای میزبان منجر شد.

تاندر تنها 20 امتیاز از داخل منطقه رنگی کسب کرد و درصد موفقیت تیمبرولوز در آن منطقه را به 43.5 درصد کاهش داد. با وجود شروع خوب مینه‌سوتا در شوت‌های دور (8 از 19)، عملکرد ضعیف آنها در ادامه بازی باعث عقب‌ماندن‌شان شد.

در کوارتر سوم، اوکلاهما یکباره بازی را در دست گرفت و با یک ران 10 بر صفر پیش افتاد؛ سپس با درخشش «کنریچ ویلیامز» که از نیمکت آمد، این جریان به 17 بر 2 رسید. با آغاز کوارتر چهارم، تاندر 10 امتیاز جلو بود و نهایتاً با فاصله‌ای قاطعانه پیروز میدان شد.

شای گیلجس الکزاندر که نیمه اول را با شوت‌زنی ضعیف (2 از 13) پشت سر گذاشته بود، در نیمه دوم درخشان ظاهر شد. او هشت شوت از 14 شوتش را وارد سبد کرد، خطا گرفت و در نهایت با 31 امتیاز، بهترین بازیکن میدان بود. او تنها در کوارتر سوم، 20 امتیاز را مستقیم یا با پاس گل رقم زد.

در سوی مقابل، آنتونی ادواردز شب سختی را سپری کرد؛ در کوارتر چهارم هیچ امتیازی نگرفت و یک تکنیکال غیرضروری هم به دلیل پرتاب توپ به سمت شای دریافت کرد. او همچنین در کوارتر اول از ناحیه مچ پا آسیب دید، اما به بازی بازگشت.

تنها نقطه روشن تیمبرولوز در نیمه اول، جولیوس رندل بود که با 20 امتیاز و پنج پرتاب موفق از شش پرتاب سه امتیازی، تیمش را در بازی نگه داشت. با این حال، در نیمه دوم تنها هشت امتیاز به دست آورد.

اکنون اوکلاهما با نتیجه یک بر صفر در این سری جلو افتاده است و بازی دوم پنجشنبه شب در سالن پیکام سنتر شهر اوکلاهما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.