شهید رئیسی حلقه بسته مدیران را شکست و به جوانان اعتماد کرد

به گزارش خبرنگار دانشگاه ‌پایگاه خبری خبرآنی، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم امروز در مراسم گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت با عنوان «امیرکبیرِ زمان» که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، به بیان خاطرات و ویژگی‌های شخصیتی سید ابراهیم رئیسی پرداخت.

بهادری جهرمی با اشاره به روز حادثه گفت: سال گذشته در چنین روزی، تلخ‌ترین ساعات را تجربه کردیم. لحظاتی بود که فقط خبر از یک حادثه داشتیم اما هنوز نمی‌دانستیم دقیقاً چه اتفاقی افتاده است. همه به دنبال نشانه‌ای از عزیزانمان و هنوز امیدوار بودیم.

وی افزود: شهید رئیسی در طول فعالیت خود، همواره به دنبال شناسایی و بکارگیری جوانان مستعد در حوزه‌ها و موقعیت‌های مختلف بود. به تعبیر من، ایشان جوانان را شناسایی کرده و جذب می‌کرد و در بسیاری از عرصه‌ها همزمان با صدها نفر همکاری داشت. این کار، مهارت و هنر ویژه‌ای می‌طلبد که هر مدیری از دشواری آن آگاه است؛ زیرا معمولاً اطراف افراد، حلقه‌ای از نزدیکان و همکاران اصلی شکل می‌گیرد که ارتباط سایرین با مدیر را محدود می‌کند. اما شهید رئیسی، همواره برای همه قابل دسترس بود و واسطه‌ای میان او و مردم وجود نداشت؛ چه در دولت و چه در مسئولیت‌های دیگر.

سخنگوی دولت سیزدهم همچنین خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های رایج میان دولتمردان، دسترسی دشوار مردم و کارشناسان به آن‌ها است، اما شهید رئیسی، به طور بی‌سابقه‌ای برای همه اقشار، از مردم تا نخبگان، همیشه در دسترس بود. این ویژگی، بخشی به دلیل تجربه کاری فوق‌العاده و شخصیت خاص ایشان بود که متأسفانه بسیاری از ابعاد آن دیده نشد.

وی همچنین به انتخاب مستقیم جوانان توسط شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: اینکه یک جوان مستعد را مستقیماً به مسئولیت‌های ویژه منصوب کند، مانند آن است که رهبر معظم انقلاب امروز به یک قاضی جوان، به عنوان نماینده ویژه خود در استانی مهم حکم دهند. این سبک مدیریت و انتخاب نیروها، موجب بروز برخی حسادت‌ها و واکنش‌ها می‌شد.

بهادری جهرمی با اشاره به شرایط آغاز به کار دولت سیزدهم اظهار داشت: کشور در مقطعی با بحران‌های متعدد و هم‌زمان مواجه بود به طوری که نرخ تورم حدود 60 درصد بود، رشد نقدینگی به عدد 46 درصد رسیده بود و رشد اقتصادی تقریباً در وضعیت رکود قرار داشت.

وی افزود: در همان زمان، بحران کرونا روزانه بیش از 700 قربانی از مردم ایران می‌گرفت که این موضوع در گزارش‌های رسمی وزارت بهداشت نیز ثبت شده بود.

سخنگوی دولت سیزدهم تصریح کرد: در حوزه سیاست خارجی نیز ایران با مشکلات گسترده‌ای روبه‌رو بود؛ از قطع روابط با عربستان گرفته تا توقف واردات گاز از ترکمنستان و تنش با جمهوری آذربایجان بر سر کریدور زنگزور و همچنین قطع روابط با مصر که از زمان انقلاب ارتباط دیپلماتیک سطح بالا با کشورمان نداشتند.

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: در ابتدای فعالیت دولت سیزدهم عملاً دیپلماسی منطقه‌ای در وضعیت قفل و رکود قرار داشت و امکان تعامل مؤثر با بسیاری از همسایگان وجود نداشت. اما با تلاش‌های انجام شده در دولت سیزدهم، روابط ایران و عربستان احیا شد و حتی در پی حادثه شهادت رئیس‌جمهور، مصر پس از سال‌ها نماینده عالی‌رتبه‌ای به تهران اعزام کرد.

وی در جمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: در حوزه روابط منطقه‌ای نه‌تنها بیشتر کشورهای منطقه روابط‌شان با ایران احیا شد یا در مسیر عادی‌سازی قرار گرفت بلکه توافقاتی برای بهبود روابط با کشورهایی مثل بحرین، کویت و آذربایجان عملیاتی شد و سفارتخانه‌ها فعال شدند.

سخنگوی دولت سیزدهم اظهار داشت: در همین سفر تلخ اردیبهشت به باکو زمینه بازگشایی سفارت نیز فراهم شد. برخلاف دوره قبل که انسداد دیپلماسی مشهود بود، در دولت سیزدهم قفل‌های سیاست خارجی تا حد قابل توجهی شکسته شد و زمینه رشد تجارت خارجی هموار گردید.

بهادری جهرمی افزود: درباره فروش نفت نیز گزارش‌های موجود و اظهارات رسمی مقامات دولت قبل نشان می‌دهد در مقطع پایان کار دولت پیشین، فروش نفت ایران به پایین‌ترین سطوح تاریخی حتی پایین‌تر از دوران جنگ تحمیلی سقوط کرد، اما در دولت سیزدهم با افزایش ظرفیت تولید و سرمایه‌گذاری جدید، میزان صادرات به سقف رسید و دیگر کمبود نفت مانع صادرات بود نه کمبود مشتری.

وی بیان داشت: در سال 1402 دولت موفق شد حدود 400 هزار بشکه به ظرفیت تولید نفت بیفزاید و این دستاورد در شرایطی به دست آمد که تحریم‌ها همچنان برقرار بود و ایران هنوز به FATF نپیوسته بود. این تجربه برخلاف پیش‌بینی‌هایی بود که شرط فروش نفت را رفع تحریم یا اجرای FATF می‌دانستند و عملکرد دولت رئیسی نشان داد می‌توان با وجود تداوم محدودیت‌های بین‌المللی ظرفیت‌های نفتی کشور را فعال کرد.

سخنگوی دولت سیزدهم تاکید کرد: برای صحت‌سنجی این دستاوردها و تحلیل واقع‌بینانه باید به اسناد آماری و گزارش‌های رسمی وزارت نفت، بانک مرکزی و منابع بین‌المللی مراجعه گردد.

در حال تکمیل...

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.