سرقت در مرکز خرید، آب خنک در زندان

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، سرهنگ محمد افشار، سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت از مغازه‌ها و همین طور شهروندان در ایران مال، پیگیری موضع و دستگیری عوامل این سرقت‌ها در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۸۱ چیتگر قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: مأموران با بررسی دوربین‌ها و فیلم‌های ضبط شده موفق به شناسایی ۲ سارق که اقدام به کش رو زنی می‌کردند، شدند.

این مقام انتظامی اضافه کرد: پس از استقرار مأموران به صورت نامحسوس در ایران مال، متهمان را در حال سرقت از یکی از غرفه‌ها مشاهده کردند و سریعاً جهت دستگیری آنها اقدام کردند. در بازرسی اولیه از متهمان یک عدد ساعت گران قیمت و گردنبند طلا کشف شد.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت بیان کرد: پس از انتقال متهمان به کلانتری، به جرم خود مبنی بر سرقت و کش رو زنی از مغازه‌ها اعتراف کردند و به همراه پرونده تشکیل شده تحویل مقامات قضائی شدند.

سرهنگ محمد افشار به شهروندان توصیه نمود: مغازه داران و غرفه داران در بازارها و پاساژها با هوشیاری کامل و اشراف به فروشگاه خود مراقب ورود و خروج و رفتارهای مشکوک افراد باشند تا از وقوع کش رو زنی و سرقت جلوگیری کنند و در صورت وقوع سرقت مورد را سریعاً از طریق سامانه ۱۱۰ پلیس اعلام کنند.

منبع : مهر
برچسب ها :

زندان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.