خط و نشان وزیر صهیونیست درباره اشغال غزه

وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شد در صورتی که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) غزه را ترک نکند، تل‌آویو بخش‌هایی از نوار غزه را اشغال خواهد کرد.

به گزارش خبرآنی، روزنامه عبری «جروزالم پست» به نقل از «میکی زوهار»، وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی نوشت که تل‌آویو بخش‌هایی از نوار غزه را به اشغال خود در خواهد آورد.

بر اساس گزارش النشره، میکی زوهار در ادامه ادعاها و سخنان جنگ‌ستیزانه خود گفت که اگر جنبش حماس زندانیان صهیونیست را آزاد نکند و نوار غزه را برای همیشه ترک نکند بخش‌هایی از اراضی نوار غزه اشغال خواهد شد.

این وزیر صهیونیست همچنین تصریح کرد در حال حاضر شرایط و زمان برای الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی مناسب نیست اما دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا شرایط را برای تحقق این امر فراهم خواهد کرد.

وی در ادامه افزود که تل‌آویو و واشنگتن شریک یکدیگر هستند و این اعتماد وجود دارد دولت ترامپ از تل‌آویو به رغم برخی اختلافات، حمایت خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.