تعامل سازمان ثبت احوال با ۲۲۰ دستگاه اجرایی کشور

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، هاشم کارگر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال در بازدید مولوی، رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری، از این سازمان، با اشاره به ثبت وقایع حیاتی کشور، گفت: اطلاعات حاصل از ثبت چهار واقعه حیاتی، منبعی مهم برای تولید آمارهای دقیق و مؤثر در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور است.

وی افزود: عملکرد سازمان ثبت احوال کشور طی سال‌های اخیر رو به پیشرفت بوده و ثبت احوال به‌عنوان سازمانی حاکمیتی، در حوزه‌های مختلف کشور نظیر جمعیت، برگزاری انتخابات و احراز هویت در فضای حقیقی و مجازی و … نقش مؤثری ایفا کرده است.

معاون وزیر کشور بیان داشت: یکی از مشکلات برنامه‌ریزی در کشور عدم توجه به شاخص‌های دقیق آماری است و این امر در گذشته باعث اختلال در تصمیم گیری های درست در کشور شده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی مرکز رصد جمعیت کشور در ستاد سازمان و اتاق رصد جمعیت در استان‌ها گفت: داده‌ها و اطلاعات آماری مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال بر اساس کد ملی افراد و داده‌های دقیق و قابل استناد است و این داده‌ها، ابزار مهمی برای تحلیل جمعیتی و تصمیم‌گیری مدیران ارشد کشوری و استانی است.

رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به حرکت سازمان به سمت سازمانی هوشمند و پویا اظهار داشت: این سازمان تلاش نموده تا بسترهای گوناگونی در راستای ارتباط با مردم راه اندازی نماید و ایجاد سامانه‌هایی چون هدا برای احراز هویت دیجیتال و سامانه سهیم برای ارائه خدمات هویتی به مردم در بستر اینترنت از جمله این بسترها است.

کارگر ادامه داد: گام‌های مهم این سازمان در راستای تحول طی سال‌های اخیر به منظور ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم بوده است.
وی افزود: این پایان کار ما نیست و هدف ما تحقق سازمان هوشمند است و در این راستا باید نیاز دستگاه‌های اجرایی را احصا کنیم و سرویس‌های مورد نیاز آنها را برای ارائه خدمات به مردم ایجاد نمائیم.

رئیس سازمان ثبت احوال، ضمن اشاره به تعامل سازمان ثبت احوال با ۲۲۰ دستگاه اجرایی در کشور گفت: سازمان ثبت احوال کشور بر اساس نیاز اعلامی دستگاه‌ها به کارگروه تعامل پذیری دولت، تمامی نیازهای دستگاه‌های اجرای را در احراز هویت مرتفع نموده و داده‌های مورد نیاز را در اختیار دستگاه‌ها قرار داده است.

وی با اشاره به طراحی پایگاه‌های اطلاعاتی همچون پایگاه سببی و نسبی و پایگاه خانوار بیان داشت: این پایگاه‌ها با برقراری ارتباطات سببی و نسبی بین افراد خانواده و خانوار، نقش بسزایی در نظام هویتی ایفا کرده و در تحلیل ساختارهای خانوادگی و ارائه خدمات اجتماعی همچون پرداخت یارانه‌ها مؤثر خواهد بود.

کارگر با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال جاری گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضائیه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور افزود: هدف دستگاه‌های خدماتی باید رضایت مردم باشد و هر اقدامی در راستای ارائه خدمات الکترونیک، در زندگی مردم مؤثر خواهد شد و تلاش مجموعه سازمان ثبت احوال کشور افزایش رضایتمندی مردم است.

کارگر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال در پایان با اشاره به نقش نظارتی دفتر بازرسی ویژه ریاست‌جمهوری و تعامل با دستگاه‌های اجرایی گفت: معتقدیم تعامل سازنده با نهادهای نظارتی باعث بهبود و اصلاح فرآیندها خواهد شد و انعکاس بازخورد خدمات در کشور باعث بهبود عملکرد خواهد شد.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.