ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی 4 هزار مگاوات افزایش خواهد یافت

به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، ناصر اسکندری، معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه در طی دو سال گذشته بیش از چهار هزار و 300 مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار تولید شده است، افزود: از ابتدای سال تاکنون در اوج مصرف برق شبانه و روزانه به صورت پیوسته بیش از چهار هزار مگاوات نسبت به سال گذشته ظرفیت بالاتری برای تولید برق داشته‌ایم اما در مقابل میزان رشد مصرف انرژی نیز به 13 درصد رسیده است.

اسکندری ادامه داد: امسال در کنار رشد مصرف انرژی شاهد محدودیت‌های جدید در حوزه تولید نیروگاه‌های برقابی نسبت به ادوار گذشته بوده‌ایم. هر ساله در این بازه زمانی حدود هفت هزار مگاوات تولید نیروگاه برقابی داشتیم که امسال این رقم به دو هزار مگاوات کاهش یافته است و جبران این وضعیت بر دوش واحدهای حرارتی است.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با به اینکه میانگین دمای هوای نسبت به سال گذشته 5.5 درجه افزایش یافته است، بیان کرد: هر یک درجه افزایش دما در این فصل یک‌هزار و 500 مگاوات به مصرف برق کشور اضافه می‌کند که از این محل نیز حدود هفت تا هشت هزار مگاوات افزایش بار داشتیم.

وی با بیان اینکه برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی به روزهای پایانی خود رسیده است، عنوان کرد: از میان 102 هزار مگاوات برنامه تعمیراتی پیش‌بینی شده بیش از 97 درصد آن به اتمام رسیده و قبل از ورود به خردادماه این عدد از مرز 99 درصد نیز عبور خواهد کرد تا این واحدها با آمادگی حداکثری مهیای تولید برق پایدار مشترکان در تابستان شوند.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی ارتقای راندمان نیروگاه‌های حرارتی را یکی از برنامه‌های ویژه صنعت برق برشمرد و گفت: میانگین راندمان نیروگاه‌های حرارتی به 39.68 درصد رسیده است که از حیث در میان 197 کشور دنیا رتبه 15 دنیا را به خود اختصاص داده‌ایم و از کشورهایی همچون چین و کانادا بالاتر هستیم.

اسکندری افزود: یکی از اقدامات بسیار اثرگذار در ارتقای راندمان نیروگاه‌ها، احداث بخش بخار واحدهای گازی است تا بدون مصرف سوخت مازاد شاهد افزایش ظرفیت تولید برق نیروگاه‌ها باشیم. در حال حاضر هشت هزار و 200 مگاوات پتانسیل احداث بخش بخار سیکل‌ترکیبی وجود دارد که خوشبختانه اقدامات بسیار موثری برای اجرای این پروژه‌ها در حال انجام است.

وی تاکید کرد: در این میان احداث نیروگاه‌های راندمان بالا، کاهش مصارف داخلی، کاهش تلفات شبکه و... در دستور کار قرار گرفته است که بتوانیم در سال جاری نیز رتبه جهانی راندمان نیروگاه‌های حرارتی ایران را ارتقا دهیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.