در صورت سرقت، به وسایل دست نزنید و با 110 تماس بگیرید

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سرهنگ محمد شریفی، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا اظهار کرد: در حوزه ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه در زمینه حفظ صحنه جرم لازم است شهروندان توصیه‌های پلیس آگاهی را مد نظر قرار دهند.

وی افزود: در هنگام وقوع جرایم مانند سرقت منزل، مغازه، اماکن به هیچ عنوان از دست زدن و بر هم زدن وسایل محل وقوع سرقت خودداری و سریعاً به پلیس 110 اطلاع داده شود.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه در صورت مشکوک شدن به افرادی که در حال پرسه زدن و دید زدن در مناطق مسکونی هستند سریعاً به پلیس اطلاع دهید، گفت: نسبت به حفظ صحنه در هنگام وقوع سرقت با بستن درب محل سرقت از ورود افراد متفرقه به محل جلوگیری کنید.

وی تاکید کرد: در زمان وقوع جرایم مانند سرقت منزل ، مغازه و فوت‌های مشکوک پس از اعلام به پلیس منتظر کارشناسان بررسی صحنه جرم باشید.

سرهنگ شریفی تصریح کرد: در زمان وقوع جرایم مانند سرقت منزل، مغازه، اماکن و فوت‌های مشکوک ضمن حفظ خونسردی خود از دست زدن و بر هم زدن و جابجایی اشیاء خوداری شود.

وی با اشاره به اینکه جهت جلوگیری از سرقت منازل از درب‌های ضد سرقت استاندارد و حفاظ‌های آهنی و آکاردئونی محکم استفاده گردد، خاطرنشان کرد: جهت جلوگیری از سرقت منازل و اماکن حتماً اماکن مجهز به تجهیزات الکترونیکی مانند دوربین مداربسته دزدگیر و درب‌های ضد سرقت باشند.

این مقام انتظامی گفت: در اینگونه مواقع اموال باارزش مانند طلاء و ارزها، ... حتماً در صندوق‌های امانات دولتی و خصوصی نگه‌داری و جهت استخدام نگهبان یا سرایدار ساختمان با شرکت‌های معتبر قرارداد منعقد و حتما قبل از به‌کارگیری آنها احراز هویت کنید.

وی همچنین تاکید کرد: در هنگام وقوع جرایم مانند قتل، فوت‌های مشکوک، خودکشی، ضمن حفظ خونسردی خود بدون بر هم زدن محل وقوع حادثه از ورود افراد متفرقه جداً خودداری و سریعاً به پلیس 110 تماس حاصل شود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

وسایل نزنید بگیرید

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.