سخنگوی قوه قضائیه: تاریخ 10 هزار ساله ایران تحریف‌پذیر نیست

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در بیست‌و‌چهارمین نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به پیچیدگی‌های حاکم بر جهان امروز، بر ضرورت درک صحیح از ظرافت‌ها و حساسیت‌های مسیر پیش‌رو تأکید کرد و اظهار داشت: وجود نظم در عالم نشان می‌دهد که این جهان بر پایه حکمت بنا شده است و انسان‌ها نیز مسئولیت دارند جایگاه خود را در این نظام بیابند.

وی افزود: ما در نقطه‌ای قرار گرفته‌ایم که باید مشخص کنیم در کدام جبهه ایستاده‌ایم؛ آیا در برابر کج‌اندیشی‌ها، بداخلاقی‌ها و ناامیدی‌ها مقاومت می‌کنیم و برای مردم، کشور و جامعه خود، تولید، امید و نوآوری به ارمغان می‌آوریم، یا خدای‌نکرده درگیر جریان‌ها و حاشیه‌هایی شده‌ایم که ما را از مسیر اصلی منحرف می‌کنند.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: امروز، بیش از هر زمان دیگری، نیازمند بازگشت به ارزش‌های اصیل، عقلانیت، خدمت بی‌منت و تقویت روحیه امید در جامعه هستیم.

وی با تأکید بر اهمیت به‌کارگیری ظرفیت‌های فکری و عملی در مسیر رشد و توسعه کشور گفت: اگر افرادی دغدغه‌مند در مسیر خدمت به مردم وارد عمل شوند، ان‌شاءالله فکر، قدم و اقدامات آنان می‌تواند جامعه را به سوی جایگاهی که شایسته یک جامعه اسلامی است، سوق دهد.

جهانگیر افزود: یکی از موضوعات مهم، تقویت ارتباطات قضایی و حقوقی میان مردم و دستگاه قضاست که می‌تواند نقش مؤثری در کاهش اختلافات و پیشگیری از وقوع جرم ایفا کند. قوه قضاییه در این زمینه وظایف متعددی دارد و بخش قابل‌توجهی از آن به تعامل، اطلاع‌رسانی و آموزش حقوقی بازمی‌گردد.

وی با اشاره به اهمیت نگاه پیشگیرانه در فعالیت‌های قضایی تأکید کرد: ما باید در تمام اقداماتی که انجام می‌دهیم، نگاه پیشگیرانه را مدنظر داشته باشیم؛ چراکه آنچه جامعه را با سرعت به سوی آرامش، قانون‌مداری و پیشرفت سوق می‌دهد، پیش‌بینی صحیح آسیب‌ها و اقدام پیشگیرانه به‌موقع است.

سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: رسانه‌ها و حوزه ارتباطات در این مسیر نقش کلیدی دارند و می‌توانند با تبیین درست مسائل، آموزش عمومی و شفاف‌سازی فرآیندها، کمک بزرگی به کاهش تنش‌ها، اختلافات و بزهکاری در جامعه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در روزهای اخیر، شاهد بودیم که ادعاهایی در مورد خلیج فارس از سوی دشمن مطرح شد؛ این رفتارها نشان می‌دهد که دشمن در مواجهه با استحکام و ایستادگی مردم در برابر تحریم‌ها، به چنین اقدامات سخیفی روی آورده است؛ تاریخ ایران، ده‌هزارساله است و این تاریخ با ادعاهای واهی قابل تحریف نیست.

جهانگیر گفت: دشمن تلاش می‌کند از طریق جنگ روانی، جو داخلی ایران را برهم بزند؛ درحالی‌که مسئولان نظام اجازه چنین کاری را نه در داخل کشور و نه در میز مذاکرات به دشمن نخواهند داد.

وی با اشاره به سالگرد شهادت شهید رئیسی گفت: نکته مهم در این حادثه، لزوم اهتمام تمامی افراد، دلسوزان و نهادهای مردمی برای برگزاری مراسم سالگرد است؛ چراکه این رفتار، نمادی از تکریم خدمت و فرهنگ خدمت‌رسانی است.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید آیت‌الله رئیسی گفت: مرامی که شهید رئیسی از خود به یادگار گذاشت، آن بود که حتی در بزنگاه‌های حساس سیاسی نیز از مدار تقوا و عدالت خارج نشود. این منش و خط‌مشی، پیامی روشن برای همه کسانی است که در جایگاه‌های مهم نظام اسلامی قرار می‌گیرند.

وی افزود: افرادی که نظام اسلامی فرصت خدمت را در اختیارشان قرار می‌دهد، باید در میدان عمل نشان دهند که به اخلاق، عدالت و مردم‌مداری پایبند هستند. شهید رئیسی در عمل ثابت کرد که همواره پای مردم ایستاده و وفادار به ارزش‌های دینی و انقلابی است.

وی با اشاره به برخی فضاسازی‌ها پیرامون بعضی از پرونده‌های قضایی گفت: در بررسی رویدادهایی که در کشور رخ می‌دهد، اگر موضوعی منجر به تشکیل پرونده قضایی شود، طبیعی است که مسئولان قضایی با تمرکز بر اجرای قانون، موضوع را رسیدگی خواهند کرد.

جهانگیر با تأکید بر استقلال قوه قضاییه تصریح کرد: اینکه برخی بخواهند از ابعاد سیاسی یا فضای رسانه‌ای و مجازی برای تأثیرگذاری بر فرآیند رسیدگی استفاده کنند، اقدامی ناپسند و بی‌اثر است. دستگاه قضایی، همان‌طور که بارها نشان داده، تحت تأثیر فضاسازی‌ها قرار نمی‌گیرد و همواره در جایگاه حامی قانون و حقوق مردم ایستاده است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: قوه قضاییه با قاطعیت و استقلال، مواضع خود را در عمل نشان داده و اجازه نمی‌دهد انحرافی در روند اجرای عدالت ایجاد شود.

در حال تکمیل ...

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.