یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان

منابع از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.

به گزارش خبرآنی، خبرنگار المیادین اعلام کرد یک پهپاد اسرائیلی خودرویی را در جاده ابوالاسود در منطقه صور در جنوب لبنان هدف قرار داد.

به گفته منابع در این حمله یک نفر شهید شد.

یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان
حمله رژیم صهیونیستی

خبرنگار روسیا الیوم نیز گزارش داد که بامداد شنبه، یک حمله هوایی اسرائیل همچنین یک انبار تجهیزات پزشکی در شهر عیتا الشعب، جنوب لبنان را هدف قرار داد.

یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان
حمله رژیم صهیونیستی

بامداد امروز، یک کارخانه سنگ و یک اتاق پیش‌ساخته در شهر یارین، جنوب لبنان، هدف حمله هوایی اسرائیل قرار گرفت.

یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان
حمله رژیم صهیونیستی

این حملات در بحبوحه تنش‌ها و درگیری‌های جاری در جنوب لبنان صورت می‌گیرد.

توافق آتش‌بس بین لبنان و اشغالگران در ۲۶ نوامبر اعلام شد و بر اساس آن اسرائیل پس از شصت روز از خاک لبنان عقب‌نشینی خواهد کرد. مهلت اجرای این توافق تا ۱۸ فوریه تمدید شد، اما اسرائیل به مفاد آن پایبند نبوده است. نیروهای آن همچنان در پنج مکان در جنوب لبنان حضور دارند و روزانه حملات هوایی را علیه چندین منطقه در جنوب لبنان انجام می‌دهند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.