به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، تیم فوتبال استقلال طبق برنامه سازمان لیگ، شنبه 3 خرداد ماه در مرحله نیمهنهایی جام حذفی فوتبال به مصاف صنعت نفت آبادان میرود. مسئولان باشگاه استقلال از مدتها قبل پیگیر زمان برگزاری بازی نیمهنهایی هستند و قصد دارند این بازی به جای روز شنبه در روز جمعه برگزار شود.
با وجود مخالفت سازمان لیگ با درخواست رسمی استقلال مبنی بر اینکه صنعت نفتیها 28 اردیبهشت ماه در هفته سیوچهارم لیگ دسته اول به میدان میروند و زمان استراحتشان کوتاه است، مسئولان استقلال همچنان پیگیر زمان بازی جام حذفی هستند. در همین زمینه، قرار است فردا مسئولان استقلال با سازمان لیگ صحبتهایی انجام دهند.
استدلال استقلالیها این است که در طول فصل بازیهای پرفشاری انجام دادند و حتی برای بازی با النصر عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا با درخواست تعویق زمان دربی برگشت لیگ ایران مخالفت شده است و چرا باید زمان مرحله نیمهنهایی در تاریخ دوم خرداد ماه بود به سوم خرداد ماه تغییر کند.
همچنین دیدار گلگهر سیرجان و ملوان انزلی در نیمهنهایی جام حذفی یک روز زودتر از بازی استقلال و صنعت برگزار میشود.
انتهای پیام/