بوژوویچ از استقلال خوزستان شکایت کرد

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، میودراگ بوژوویچ که قرارداد خود را با باشگاه استقلال خوزستان در روزهای ابتدایی اسفند 1403 فسخ کرده بود، به دلیل لزوم جلب رضایت مدیران این باشگاه برای نشستن روی نیمکت استقلال حاضر شد مبلغ قرارداد سال دوم خود با آبی‌های اهوازی را ببخشد.

در قبال این اقدام، باشگاه استقلال خوزستان متعهد شد که باقیمانده قرارداد بوژوویچ تا پایان فصل 04-1403 را به حساب او واریز کند. این اتفاق قرار بود تا روز 10 اردیبهشت رخ دهد، اما پولی از استقلال خوزستان به حساب مربی مونته‌نگرویی واریز نشد.

با گذشت بیشتر از 10 روز از این موعد، سرمربی نیم‌فصل اول استقلال خوزستان به همراه دستیاران خود رسماً از این باشگاه به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) شکایت کردند تا مطالبات خود را از طریق بالاترین مرجع فوتبال جهان دریافت کنند.

باشگاه استقلال خوزستان همچنین دو قسط از مطالبات دیمیتریوس چاتزیسایاس و یکی از اقساط قراردادهای کاینا نونس و ساویو روبرتو را پرداخت نکرده است. آبی‌های اهوازی در چند نوبت از فصل به دلیل مشکلات مالی اعتصاب کرده بودند.

استقلال خوزستان با بوژوویچ به پنج برد، هشت تساوی و هشت شکست دست یافت.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.