طرح‌های تجاری برای احیای اراضی جنگلی اصفهان تدوین می‌شود

به گزارش سرویس‌خبری مهر، کوروش خسروی صبح چهارشنبه در گردهمایی مدیران کل منابع طبیعی و آبخیزداری کشور که با حضور علی تیموری رئیس این سازمان به میزبانی استان اصفهان در حال برگزاری است، با اشاره به خشکی رودخانه زاینده‌رود طی سه دهه اخیر، این وضعیت را نتیجه سوءمدیریت مدیران دوره‌های مختلف در مدیریت منابع آب، خاک و حفظ منابع طبیعی دانست و اظهار کرد: امید است نسبت به اصلاح این روند چاره اندیشی شود.

وی ضمن تقدیر از منابع طبیعی استان اصفهان برای همکاری در تدوین طرح‌های سرمایه‌گذاری برای احیای جنگل‌های تخریب‌شده، افزود: از این اداره کل درخواست کردیم اراضی را که در گذشته جنگل بودند، برای مشارکت سرمایه گذاران شناسایی و معرفی کنند زیرا این اراضی ظرفیت بالایی برای احیای جنگل دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان با بیان اینکه طرح‌های تجاری (بیزینس پلن) برای سرمایه‌گذاری در این حوزه در حال تدوین است، خاطرنشان کرد: این طرح‌ها شامل محاسباتی دقیق از هزینه ایجاد جنگل، نرخ بازگشت سرمایه (IRR) و طول دوره سرمایه‌گذاری است.

به گفته وی، مجوزهای اولیه برای جذب سرمایه‌گذاران آماده شده و طی دو ماه آینده، اولین گروه‌های سرمایه‌گذاری فعالیت خود را در این اراضی آغاز خواهند کرد.

فرسایش خاک بحرانی خاموش است

خسروی همچنین به پتانسیل این طرح برای تبدیل شدن به الگویی ملی اشاره کرد و افزود: نزدیک به نیمی از استان‌های کشور می‌توانند با اجرای طرح‌های مشابه، به احیای جنگل‌ها و مقابله با بحران فرسایش خاک کمک کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان فرسایش خاک را بحرانی خاموش دانست و گفت: این معضل کمتر مورد توجه قرار گرفته است اما احیای جنگل‌ها می‌تواند به بهبود وضعیت آب، هوا و محیط زیست منجر شود.

خسروی با اشاره به همکاری پرسنل منابع طبیعی و محیط زیست، ابراز امیدواری کرد که این طرح در منطقه شرقی استان و قرق‌های اختصاصی به توسعه عرصه‌های طبیعی منجر شود.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.