به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، نخستین نشست مدیران ارتباطات شهرداریهای کشور با عنوان «نما»، امروز با حضور الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت، مسعود نصرتی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، حامد جعفرزاده، مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، عبدالمطهر محمدخانی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران، و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
عبدالمطهر محمدخانی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران، در این نشست گفت: هر روز صبح مسیر مشخصی را در شهر طی میکنیم، اما واقعیت این است که دیگر در شهرها زندگی نمیکنیم و از خیابانها نمیگذریم؛ بلکه در پلتفرمها زندگی میکنیم و از میان کمپینها عبور میکنیم.
وی با اشاره به تأثیر روزافزون پلتفرمها در شکلدهی افکار عمومی افزود: این کمپینها، اعم از تجاری، سیاسی و... به ما جهت میدهند که درباره چه موضوعی فکر کنیم و نگران چه باشیم.
محمدخانی با تأکید بر تغییر ماهیت روابط عمومیها ادامه داد: اگر در گذشته کارکنان روابط عمومی صرفاً خبر و تصویر تهیه میکردند، امروز بهطور دائم درگیر کمپینها و پلتفرمها هستیم. ضمن اینکه دشمنان و کشورهای متخاصم نیز برای کاهش امید مردم نسبت به مسئولان، بهطور مداوم در حال عملیات روانی هستند.
سخنگوی شهرداری تهران تصریح کرد: ما اهالی رسانه و روابط عمومی، محافظان امید جامعه هستیم و باید هر روز بیندیشیم که چگونه میتوان از شعلههای امید مردم محافظت کرد.
نگهبانی از امید جامعه با ابزارهای نوین، دانش روز و حرکت در مسیر فناوریهای ارتباطی
وی با اشاره به جایگاه حیاتی روابط عمومیها افزود: نگهبانی از امید جامعه، یک مسئولیت مقدس است؛ اما این مسئولیت نیازمند تجهیز به ابزارهای نوین، دانش روز و حرکت در مسیر فناوریهای ارتباطی است. در شهرداری تهران، اقدامات متعددی در این زمینه آغاز شده و با همکاری مجمع شهرداران کلانشهرها و کمیته ارتباطات، تلاش میکنیم این مسیر را تقویت کنیم. امیدوارم این برنامه دو روزه نیز با همین رویکرد ادامه یابد و بتواند زمینهساز تحولی مثبت در حوزه ارتباطات و روابط عمومی کشور باشد.
محمدخانی با اشاره به رویکرد حمایتی شهرداری تهران نسبت به دولت، تصریح کرد: در شهرداری تهران، کمک به دولت را نه یک تصمیم سلیقهای، بلکه یک وظیفه قانونی و شرعی میدانیم. دغدغه اصلی شهردار تهران نیز همین است؛ اینکه هرجا بتوانیم، به دولت کمک کنیم تا این بار سنگین را به مقصد برساند و موجبات امید بیشتر در میان مردم فراهم شود.
تغییر مثبت ذهنیت 53 درصد شهروندان نسبت به پایتخت؛ دستاورد پویش «تهران دوستداشتنی»
رئیس مرکز ارتباطات شهرداری تهران با اشاره به راهاندازی کمپین «تهران دوستداشتنی» افزود: از سال گذشته، پویشی کلان تحت این عنوان آغاز کردیم که هدف اولیه آن، تغییر تصویر ذهنی مردم از پایتخت و تقویت برندینگ شهری تهران بود. این کمپین 360 درجه، تمام حوزهها را پوشش میدهد؛ از اکرانها و تبلیغات محیطی گرفته تا برنامههای رسانهای، رویدادها و پوشش تلویزیونی. طبق پیمایش انجامشده در اسفندماه، حدود 67 درصد از شهروندان تهرانی با این پویش آشنا بودند و 53 درصد نیز اعلام کردند که ذهنیت بهتری نسبت به تهران پیدا کردهاند.
محمدخانی ادامه داد: هدف ما در مرحله نخست این پویش، برندسازی پایتخت جمهوری اسلامی ایران بود و در گام بعدی به معرفی اقدامات مدیریت شهری تهران پرداختیم. نتایج این پیمایش نشان داد که پویش در مسیر درستی قرار دارد و اثرات مثبتی بر افکار عمومی داشته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سریال تلویزیونی «یزدان» که از شبکه سه سیما در حال پخش است، گفت: برای نخستینبار، مدیریت شهری تهران اقدام به ساخت یک اثر نمایشی با محوریت مسائل شهری کرده است. در این سریال، موضوعاتی همچون فعالیت شهربانان، ساماندهی دستفروشان، آسیبهای اجتماعی، گرمخانهها و عملکرد شهرداریها با نگاهی منصفانه و دقیق به تصویر کشیده شدهاند. تاکنون 6 یا 7 قسمت از این مجموعه پخش شده و سریال «یزدان» هر شب ساعت 20:30 از شبکه سه روی آنتن میرود.
برگزاری نمایشگاه تهران 1404 با تأکید بر ایدههای تعاملی و فناوری دیجیتال
سخنگوی شهرداری تهران همچنین درباره برگزاری نمایشگاه «تهران 1404» گفت: این نمایشگاه، روایتی از یک شهر دوستداشتنی است. هرچند ساختمان بلدیه بهطور رسمی افتتاح نشده، اما از ظرفیت این مجموعه برای برگزاری این رویداد استفاده شده است. تلاش کردهایم این نمایشگاه از قالبهای سنتی فاصله بگیرد و برای طیفهای مختلف مخاطبان، جذاب باشد.
وی افزود: در طراحی این نمایشگاه، بر استفاده از ایدههای تعاملی و فناوری دیجیتال تمرکز کردهایم تا مخاطب نهتنها تماشاگر، بلکه مشارکتکننده در انتقال پیامها باشد. این نمایشگاه شامل هفت گذر است که هر یک به یک موضوع کلان در مدیریت شهری میپردازند؛ از محیط زیست، حملونقل، برقیسازی ناوگان شهری تا دیگر دستاوردهای کلیدی مدیریت شهری در این دوره.
انتهای پیام/