خودکفایی تولید بسته‌بندی داروها/تولید 71درصد مواد اولیه دارو

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، فرامرز اختراعی امروز در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی دارویی «فارمکس 2025» که در مرکز همایش‌های ایران‌مال برگزار شد، اظهار کرد: بیش از 1505 قلم ماده مؤثره و اولیه دارویی در داخل کشور تولید می‌شود و بسیاری از اقلام جانبی دارو نیز در داخل تولید می‌شوند. در حوزه بسته‌بندی داروها، 100 درصد نیاز داخلی از جمله شیشه، آمپول، کپسول، مقوا، کارتن و... تأمین می‌شود و این اقلام با قیمت‌های رقابتی تولید شده و امکان صادرات آن‌ها نیز فراهم شده است.

وی افزود: سال گذشته موفق به صادرات فناوری تولید مواد اولیه دارویی به برخی از کشورهای شمال آفریقا شدیم و امیدواریم به‌عنوان یکی از پیشگامان توسعه صادرات فناوری، با قیمت‌های اقتصادی برای کشورهایی که در این حوزه نیازمند یا علاقه‌مند هستند، ایفای نقش کنیم.

اختراعی ادامه داد: در حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات تولید مواد مؤثره و بسته‌بندی دارو نیز به سطح مناسبی از خودکفایی رسیده‌ایم و تجهیزات دارویی با تأییدیه‌های اروپایی توسط تولیدکنندگان داخلی ساخته می‌شود. برخی از تجهیزات، که تنها در چهار کشور جهان تولید می‌شوند، اکنون در ایران نیز تولید شده و به کشورهایی مانند ترکمنستان، هند، الجزایر و دیگر کشورها صادر می‌شوند.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی گفت: تولیدکنندگان مواد اولیه و مؤثره دارویی، بیش از 71 درصد نیاز کشور را تأمین می‌کنند و تولیدکنندگان بسته‌بندی دارویی نیز 100 درصد نیاز کشور را با استفاده از توان داخلی پوشش می‌دهند. کشور ما در این حوزه به موفقیت‌های چشم‌گیری دست یافته و بسیاری از تجهیزات، به دلیل مزیت‌هایی مانند انرژی ارزان و نیروی کار مقرون‌به‌صرفه، از رقابت‌پذیری بالایی برخوردار هستند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه صادرات مواد مؤثره و بسته‌بندی نیز موفقیت‌های قابل توجهی کسب کرده‌ایم. همچنین در بخش داروهای مشتق‌شده از گیاهان، تماس‌هایی از سوی کشورهای بزرگ تولیدکننده مواد اولیه مانند هند و چین دریافت کرده‌ایم که خواهان تولید مشترک با هدف افزایش ظرفیت صادرات هستند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.