به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، اینجا طبابت، رنگ و بوی عبادت دارد. پزشکانی که همراه زائران خانه خدا آمدهاند، شانهبهشانه با آنان قدم برداشته و باری از دوششان برمیدارند. دستهایشان مرهم است و دلهایشان سرشار از اشتیاق خدمت به ضیوفالرحمان.
آنها میگویند طبابت در سرزمین وحی، حس و حالی دیگر دارد؛ حسی آمیخته با عشق، عبادت و لذت خدمت به زائران.
.
طاهر درودی، معاون مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلالاحمر، درباره محل استقرار مراکز درمانی هلالاحمر در مکه و مدینه توضیح میدهد: مراکز درمانی ما در تمام نقاط محل حضور زائران ایرانی مستقر هستند. در مدینه، دو مرکز درمانی فعال داریم؛ یکی بهصورت 24 ساعته و دیگری 16 ساعته خدمات ارائه میدهد. همچنین بیمارستان اصلی ما خارج از محدوده مرکزی مدینه قرار دارد.
در مکه مکرمه نیز، درمانگاههای ما در حدود 60 هتل محل اسکان زائران ایرانی فعال هستند. غالب این درمانگاهها 24 ساعته خدمات ارائه میدهند و برخی بهصورت 16 ساعته فعالاند. علاوه بر این، در 5 مرکز درمانی مکه، پزشکان متخصص داخلی حضور دارند و چهار مرکز دیگر نیز مخصوص تزریقات بانوان بوده که توسط پرستاران خانم مدیریت میشوند.
او ادامه میدهد: بیش از 70 درصد کادر درمانی، اعمال حج را انجام نمیدهند تا بتوانند بهصورت پیوسته به خدمترسانی مشغول باشند. 30 درصد دیگر نیز با برنامهریزی شیفتی و در ایام خاص، مانند تشریق، عرفات و منا، حضور دارند تا در کنار زائران باشند. به همین دلیل هیچگونه اختلالی در فعالیت درمانگاهها ایجاد نمیشود و تمام درمانگاهها در طول حج فعال باقی میمانند.
انتهای پیام/