قطعی برق و اینترنت حوزه‌های امتحان نهایی ممنوع

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در نشست ستاد عالی برگزاری آزمون ها که به صورت برخط با مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور در سالن جلسات آن وزارتخانه برگزار شد، بر اهمیت برگزاری سالم، آرام و بدون تنش امتحانات نهایی تاکید کرد و گفت: یک میلیون و 530 هزار دانش‌آموز در سراسر کشور در این آزمون‌ها شرکت می‌کنند که تاثیر قطعی در نتایج کنکور دارد بنابراین ضروری است که با آرامش کامل، شرایط مطلوب و به دور از هرگونه التهابی را فراهم آوریم.

وی با اشاره بر این که موضوع امتحانات از مهم‌ترین مسائل و اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش است، حراست و حفاظت از آزمون ها را مهم دانست و گفت: اهمیت آزمون‌ها به قدری است که از شورای عالی امنیت ملی گرفته تا دولت در این حوزه ورود می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این که مدیران کل استان‌ها جهت تبیین موضوعات مرتبط با امتحانات با رسانه‌ها گفت‌وگو کنند، تصریح کرد: ضرورت دارد با رؤسای آموزش و پرورش مناطق و نواحی نیز نشست‌هایی جهت هماهنگی و اهمیت موضوع امتحانات برگزار شود.

وی بر ضرورت هماهنگی و آماده‌سازی شورای آموزش و پرورش و تامین استان تاکید کرد و گفت: مدیران باید در خصوص عدم قطعی برق حوزه‌های آزمون و  ارتباط پایدار اینترنت توجه ویژه داشته باشند وتمهیدات لازم را اتخاذ کنند.

کاظمی خاطرنشان کرد: هیچ دانش‌آموزی در روز امتحان نباید از حضور در جلسه آزمون محروم شود ولو اینکه کارت آزمون و یا کارت شناسایی به همراه نداشته باشد.

وی همچنین بر جدی گرفتن نظارت داخلی، تقویت شبکه اجرایی و نظارتی آزمون‌ها، نظارت بر چاپ و تکثیر به موقع سوالات، تامین تجهیزات مورد نیاز جهت برگزاری امتحانات تاکید کرد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.