مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از خبرآنی بازدید کرد

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران به مناسبت هفته ارتباطات در خبرگزاری دانشجویان ایران (خبرآنی) حضور یافت و ضمن آشنایی با نحوه فعالیت خبرآنی در عرصه خبر، به تشریح آخرین دستاوردهای این شرکت در طرح‌ها و پروژه‌های ارتباطی پرداخت.

به گزارش خبرآنی، محمدجعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران (خبرآنی)، با سرپرست این خبرگزاری دیدار و گفت‌وگو کرد.
در جریان این دیدار که به مناسبت روز جهانی ارتباطات صورت گرفت، طرفین با اشاره به نقش اثرگذار رسانه و صنعت ارتباطات در ارتقای سطح آگاهی عمومی و توسعه کشور، بر لزوم گسترش همکاری‌های مشترک در این حوزه تأکید کردند.

ابوالقاسم رئیسی، سرپرست خبرآنی، در این دیدار با تبریک هفته ارتباطات و روابط‌عمومی، گفت: کار رسانه و مخابرات از نظر مأموریت، شباهت‌های زیادی دارد. هر دو با هدف انتقال پیام فعالیت می‌کنند، هرچند ابزارهایشان متفاوت است.

وی افزود: خبرگزاری دانشجویان ایران با هویتی غیردولتی و رویکردی دانشجویی، همواره تلاش کرده به‌عنوان الگویی حرفه‌ای در عرصه رسانه کشور ظاهر شود. هدف خبرآنی خدمت‌رسانی به مردم است و در این مسیر، آمادگی خود را برای همکاری گسترده‌تر با مجموعه‌هایی نظیر شرکت مخابرات ایران که در راستای خدمت به مردم فعالیت می‌کنند، اعلام کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از خبرآنی بازدید کرد

محمد جعفر پور- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران هم اظهار کرد: ۲۷اردیهشت از سال‌های گذشته روز جهانی ارتباطات نامیده شده و به دنبال آن این روز، به عنوان روز روابط عمومی هم شناخته می‌شود. شرکت مخابرات ایران در حوزه ارتباطات به نوعی ریشه، سابقه و اصالت ارتباطات در کشور است.

وی افزود: از حدود سال ۱۳۰۴ تلفن به صورت عمومی واگذار شد؛ طی این صد سال که تکنولوژی‌های مختلفی در جهان ظهور کردند، مخابرات ایران واقعا سرویس ارائه کرده است. اگر طی سال‌هایی برخی کشورها به سختی از تکنولوژی استفاده می‌کردند، ایران در این بخش فعال بوده و بسترهای خوبی در اختیار داشت که این نشان می‌دهد جامعه ایران هم از تحولات استقبال می‌کردند.

او خاطر نشان کرد: تصمیم داریم در دور جدید فعالیت این شرکت بتوانیم این سرویس‌ها را آنطور که در شأن مردم است ارائه دهیم که پروژه فیبرنوری کسب و کارها یکی از این موارد است.

پس از این دیدار، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران  در گفت و گو با خبرنگاران خبرآنی، گزارشی از آخرین اقدامات و برنامه‌های شرکت مخابرات ایران در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ارائه کرد.

در جریان این بازدید داوود زارعیان- معاون مشتریان خانگی شرکت مخابرات ایران و سرپرست اداره‌کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران- و محمدرضا بیدخام- مشاور مدیرعامل شرکت مخابرات، هم حضور داشتند. 

مشروح این گفت‌و گو در روزهای آینده منتشر می‌شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.