بهگزارش پایگاه خبری خبرآنی، در آستانه اعزام به سرزمین مقدس، به زائران حج توصیه میشود که با تأمین ویتامینهای مورد نیاز روزانه، سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند. این امر برای حفظ سلامت جسمی و جلوگیری از ابتلا به بیماری، بهویژه در شرایط آبوهوایی سخت و فعالیتهای بدنی فشرده در طول مناسک حج، اهمیت فراوانی دارد.
دکتر مولیانه دایا، متخصص تغذیه بالینی از دانشکده پزشکی دانشگاه اندونزی، اظهار داشت: مصرف ویتامینهایی مانند ویتامین C، ویتامین D، زینک (روی) و مجموعه ویتامینهای B بهشدت توصیه میشود، چرا که میتواند به حفظ استقامت بدنی و تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
وی در گفتوگو با خبرگزاری آنتارا ، گفت: این ویتامینها میتوانند بهعنوان تقویتکننده سیستم ایمنی عمل کرده و انرژی بدن را در طول عبادت پایدار نگه دارند.
دایا افزود: نیاز روزانه به ویتامینها الزاماً نباید از طریق مکملها تأمین شود، بلکه میتوان آنها را از منابع غذایی طبیعی نیز دریافت کرد. برای مثال، ویتامین C در میوههایی مانند گواوا ، پرتقال، توتفرنگی، پاپایا و همچنین سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، گوجهفرنگی، فلفلدلمهای و اسفناج قرمز یافت میشود.
وی همچنین تصریح کرد: در حالی که ویتامین D در مواد غذایی مانند ماهیهای دریایی، تخممرغ، پنیر و شیر وجود دارد. بهترین منبع زینک، پروتئینهای حیوانی مانند مرغ، ماهی، تخممرغ و گوشت گاو است و از سوی دیگر میتوان آن را در غذاهای گیاهی مانند توفو (پنیر سویا) و انواع مغزها یافت و البته مجموعه ویتامینهای B نیز در غلات کامل و گندم وجود دارد.
انتهای پیام/