پرسپولیس به دنبال مذاکره با مدافع نیجریه‌ای به جای سوئیسی

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، در حالی که باشگاه پرسپولیس برای تقویت پست دفاع راست خود در فصل آینده، مذاکراتی را با فلورنت هادرژوناژ مدافع سوئیسی - کوزویی انجام داده و حتی با او به توافق مالی نیز رسیده بود، اما این بازیکن به تازگی به مدیران پرسپولیس اعلام کرده که برای حضور در این تیم دچار تردید شده است.

فلورنت هادرژوناژ به مدیران پرسپولیس اعلام کرده که نگران بحث انتقال و دریافت دستمزد خود از این باشگاه است. مدیران پرسپولیس نیز در تلاش هستند تا از این بابت به این بازیکن اطمینان دهند و رضایت قطعی او برای حضور در جمع سرخپوشان را به دست بیاورند، اما تا این لحظه در این امر ناموفق بودند.

باشگاه پرسپولیس طبق لیست کارتال، اوسای ساموئل مدافع نیجریه‌ای تیم فنرباغچه ترکیه را نیز برای پست دفاع راست مدنظر دارد و با توجه به تردیدهای به وجود آمده در جذب هادرژوناژ، در تلاش است تا باب مذاکره مجدد با این مدافع نیجریه‌ای را باز کند. هرچند این مدافع نیجریه‌ای قیمت بسیار بالایی دارد و پرسپولیسی‌ها کار بسیار دشواری برای جذب او دارند و باید دید در نهایت چه بازیکنی در پست دفاع راست جذب خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.