به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ به همراه معاون اجتماعی این پلیس سرهنگ فیروز کشیر در نخستین نشست فصلی اعضای انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران حضور داشت و با جمعی از تهیه کنندگان شناخته شده سینمای ایران به گفتگو پرداخت.
در حاشیه این مراسم سید غلام رضا موسوی رئیس انجمن از تلاشهای تحسین برانگیز پلیس در فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ راهنمایی و رانندگی تقدیر کرد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در این مراسم به درخواستهای پلیس از سینماگران و تأثیر سینما بر فرهنگ سازی و ارتقا فرهنگ ترافیک در میان شهروندان تهرانی و همه مردم کشور اشاره داشت.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به علت حضورش در این مراسم و دیدار با خانواده سینما پس از حضور پلیس در جشنواره فیلم فجر سال گذشته گفت: نمیتوان از جایگاه سینما و هنر نمایش در بحث فرهنگ سازی و یادآوری نکات مهم در حوزه قوانین راهنمایی و رانندگی به سادگی عبور کرد.
وی افزود: سینما و چهرههای محبوب سینمایی شاید امروز بتوانند بیش از اعمال قانونهای پلیس و تذکرات ما در بحث رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تأثیر گذار باشند، چرا که فیلم و سینما برشی از زندگی است و میتواند آئینه ای تمام نما برای مخاطب در ایجاد حس همزاد پنداری ایفا کند. چه بسیار بحرانهای حاصل از حوادث رانندگی که میتوانند دست مایهی فیلمهای قوی سینمایی باشند و مخاطبان را به فکر فرو ببرند که این آمار و ارقام حاصل از تصادفات و تلفات ترافیکی در طول سال و در معابر و در جادههای کشور تنها برای همسایه نیست.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در این دیدار همراه با اهالی سینما در حوزهی تهیه فیلم تبادل نظرهای مفیدی داشتیم خواستهها و مطالبات پلیس را از خانوادهی سینما مطرح کردیم و درخواستهای اهالی سینما را هم شنیدیم که این مساله میتواند تعاملی مؤثر میان سینما و پلیس با هدف کاهش رخدادهای ناگوار رانندگی باشد.
سردار سید ابوالفضل موسوی پور گفت: پیامهای فرهنگی پلیس، یادآوری قوانین راهنمایی و رانندگی، به تصویر کشیدن عینی پویشهای مختلف فرهنگی ما از جمله نه به تصادف و کلاه ایمنی کلاه زندگی میتواند در درامهای سینمایی از همان ابتدای شکلگیری فیلمنامهها جان بگیرد و در زمان ساخت و تولید تنها یک اتفاق سفارشی نباشد.
موسوی پور افزود: پس از سالها فعالیت در این لباس باید اذعان داشته باشم که حتماً استفاده از کلاه ایمنی در یک فیلم سینمایی توسط یک قهرمان محبوب سینما میتواند برای خانوادهها و به خصوص نوجوانان و جوانان یک درس ماندگار باشد. قطعاً عدم استفاده از تلفن همراه در یک اثر نمایشی میتواند تذکری کوتاه اما مؤثر بر روی مخاطب باشد و مانند استفاده از کمربند ایمنی به یک فرهنگ تبدیل شود.
وی بیان داشت: تحقیقات و بررسیهای ما در حوزههای مختلف فرهنگی پیرامون هنجارها و ناهنجاریهای ترافیکی نشان از این دارد که پیام غیر مستقیم که محصول یک اثر سینمایی میتواند باشد با استقبال بیشتری از سوی مخاطب مواجه خواهد شد و نتیجه آن کاهش اتفاقاتی که هرساله در خیابانها و معابر شهر شاهد آن هستیم و زندگی بسیار از خانوادهها ایرانی را تحت شعاع قرار داده و مسیر زندگی بسیاری از فرزندان ما را تغییر میدهد.
سردار موسوی پور در پایان از همه شهروندان خواهش کرد به پویش نه به تصادف بپیوندید و پویش کلاه ایمنی کلاه زندگی را مدنظر داشته باشید و البته پویش نه به پلاک مخدوش نیز مورد توجه همه عزیزان باشد.