به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، یکصد و دهمین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران با هدف بررسی وضعیت ایمنی، ارزیابی اقدامات انجامشده و ارتقای آمادگی در منطقه 4، برگزار شد. در ابتدای این جلسه سیدمحمد موسوی، شهردار منطقه 4 ضمن خوشآمدگویی به حاضران، ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین جلساتی بتواند نقش مؤثری در افزایش ایمنی منطقه و به تبع آن، شهر تهران ایفا کند.
در ادامه، علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، با تقدیر از عملکرد منطقه 4 در حوزه ایمنی، این منطقه را از نظر تنوع و تعدد مخاطرات یکی از مناطق حساس شهر برشمرد.
وی تأکید کرد: اگر پیش از وقوع حادثه اقدامات پیشگیرانه و تمهیدات لازم اندیشیده شود، میتوان در زمان بحران آسیبها را به حداقل رساند.
نصیری همچنین با اشاره به ویژگیهای جغرافیایی، جمعیتی و اجتماعی منطقه، خواستار دقت بیشتر در تحلیل وضعیت ایمنی در سطح نواحی شد و مواردی همچون تمرینهای آمادگی، هماهنگی با استانهای معین، وضعیت پایگاهها و تعامل با ستاد مدیریت بحران در سال 1403 را تشریح کرد.
وی گفت: مدیریت بحران تنها حوزهای است که شهرداران نواحی میتوانند با بهرهگیری از ظرفیتهای آن، تعامل و همافزایی مؤثری با سایر سازمانها برقرار داشته باشند
در ادامه، اسماعیل سلیمی، معاون پیشگیری سازمان پیشگیدی و مدیریت بحران شهر تهران، به ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده در منطقه پرداخت.
وی موضوعاتی همچون وضعیت گودهای پرخطر، ایمنی ساختمانهای بلندمرتبه، وضعیت آسانسورها، اعتبار و موضوعات مربوط به HSE، و مخاطراتی نظیر فروریزش، سیل و زمینلغزش را مورد بررسی قرار داد.
بررسی موضوعات پدافند غیرعامل در این منطقه موضوع دیگری بود که از سوی سید علی شریفی معاون پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به برخی از مصادیق آن اشاره و توضیحاتی در خصوص آن ارایه شد.
همچنین در ادامه جلسه سید سجاد موسوی مدیر دبیرخانه HSE شهرداری تهران از کسب رتبه نخست منطقه در زمینه ارزیابیهای HSE در سال 1403 خبر داد.
کامران عبدولی، معاون حفاظت و پیشگیری سازمان آتشنشانی تهران نیز در این جلسه از افزایش آمار حریق در سال 1403 نسبت به سال گذشته در منطقه 4 خبر داد و اعلام کرد: از مجموع حریقهای ثبتشده در منطقه، بیش از 70 درصد مربوط به فضای سبز و معابر عمومی بوده که هزینههای بالایی را به سازمان آتشنشانی تحمیل کرده است.
وی همچنین گزارشی از وضعیت ایستگاههای آتشنشانی، اماکن خارجشده از سطح پرخطر و ساختمانهای بحرانی ارائه داد.
در پایان، مهدی بابایی، عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس کمیته ایمنی شورا، ضمن تقدیر از عملکرد گروههای دوام در حوزه آموزش و ایمنی، بر ضرورت استمرار این فعالیتها تأکید کرد و گفت: با وجود کاهش میانگین آمار حوادث در سطح شهر، در منطقه 4 شاهد رشد حوادث بودهایم.
بابایی با اشاره به اهمیت تعامل شهرداران نواحی با فرماندهان ایستگاههای آتشنشانی، خواستار برگزاری جلسات مستمر در این زمینه شد و گفت: بیشتر حوادث در ساختمانهایی رخ میدهد که تخلفات ساختمانی در آنها وجود داشته و متأسفانه گزارش نشدهاند.
وی بر لزوم پیگیری، ارزیابی دقیق و انجام تحلیل در مورد حوادث طبیعی مانند سقوط درختان ناشی از طوفان تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد با اقدامات پیشگیرانه شهرداری، شاهد کاهش مخاطرات در منطقه باشیم.
انتهای پیام/