پلیس 37 باند موادمخدر را منهدم کرد/ ضبط بیش از 3 تن موادمخدر

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار ایرج کاکاوند رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا اظهار کرد: در راستای مبارزه بی‌امان با خرید و فروش مواد مخدر، ماموران زبده پلیس مبارزه با موادمخدر سراسر کشور موفق شدند 37 باند تهیه و توزیع انواع موادمخدر را طی 6 روز گذشته شناسایی و مورد رصد اطلاعاتی قرار دهند.

سردار کاکاوند در ادامه به تشریح  جزئیات این خبر پرداخت و اضافه کرد: به لحاظ حساسیت و وسعت اقدامات، پس از شناسایی اعضاء این باندها، ماموران موفق شدند طی عملیات های پیچیده پلیسی و اطلاعاتی 221 قاچاقچی و توزیع کننده عمده را تحت تعقیب و دستگیر کنند.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: با اشراف اطلاعاتی کامل و شناسایی مخفیگاه متهمان، ماموران موفق شدند ضمن انهدام 37 باند تهیه و توزیع مواد مخدر، 3 تن و 966 کیلوگرم انواع موادمخدر از جمله تریاک و هرویین را کشف و ضبط کنند.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا در خاتمه با اشاره به رصد شبانه ‌روزی اقدامات مجرمان و سودجویان توسط افسران متخصص پلیس مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: از آنجایی که مبارزه با این بلای خانمان سوز نیازمند مشارکت همگانی است، از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری کرده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.