زنگ خطر کمبود شدید منابع آبی در تهران

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، مهدی چمران رییس شورای شهر تهران در مراسم افتتاحیه بیستمین نمایشگاه بین‌المللی گل و گیاه اظهار کرد: ما همان گونه که به هوای تمیز نیاز داریم به گل و گیاه و درخت نیز نیاز داریم و این دو باهم درآمیخته هستند.

وی ادامه داد: ما در شهرمان نیاز به دیدن گل و گیاه و لذت بردن از طبیعت خدادای داریم. در آیات قرآن نیز به باغاتی که نهرها از زیر آن جاری است، اشاره شده است.

رییس شورای شهر تهران هشدار داد: ما در کشور کمبود شدید آب داریم. در شهرهای بزرگ دنیا معمولا یک رودخانه از وسط شهر عبور می‌کند اما در تهران رودخانه‌ای نداریم.  البته در شمال و جنوب کشور یک میلیون و 600 هزار کیلومتر مرز آبی داریم.

چمران بیان کرد: ما نام دریای عمان را عوض نمی‌کنیم اما نمیدانم چرا رییس جمهور آمریکا به دنبال این است که نام خلیج فارس را عوض کند؛ شاید به دنبال تفرقه‌افکنی میان ملت‌های مسلمان است. ما قدر آب و خلیج فارس را می‌دانیم و در شورای شهر برنامه گذاشتیم که هر بزرگراهی که به سمت جنوب می‌رود را به نام خلیج فارس نام‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

کمبود منابع تهران

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.