به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، حسین رستگار با اشاره به نگرانی مصرفکنندگان از حلیت افزودنی E471 اظهار کرد: این ماده ممکن است از منابع گیاهی یا حیوانی تهیه شود.
وی گفت: شرکتها برای دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو، باید اطلاعات دقیقی در خصوص منابع مواد اولیه خود ارائه دهند که شامل شفافسازی درباره اینکه آیا E471 از منابع گیاهی یا حیوانی است و در صورت استفاده از منابع حیوانی، نوع حیوان نیز باید مشخص شود.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به تایید حلیت افزودنی مونو دیگلیسریدها (E471) افزود که بیشتر E471 استفادهشده در صنعت غذایی از منابع گیاهی است.
وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو مدارک ارائهشده توسط شرکتها را بهدقت بررسی میکند و در صورتی که مدارک کافی نباشد، آزمایشهایی انجام میدهد بنابراین، محصولات دارای مجوز و نشان تأیید این سازمان تحت نظارت دقیق قرار دارند و از این بابت هیچ نگرانی وجود ندارد، اما زمانی که محصولات فاقد تأیید سازمان غذا و دارو وارد بازار میشوند، نگرانیها بیشتر میشود. این نگرانی بهویژه در مورد محصولات قاچاق که بهطور غیرقانونی وارد کشور میشوند، حساسیت بیشتری پیدا میکند. کالاهای قاچاق فرآیندهای کنترلشده را پشت سر نمیگذارند و نظارت بر منبع و کیفیت این محصولات سختتر میشود.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به تهدیدات ناشی از قاچاق محصولات غذایی خاطرنشان کرد: نظارت دقیق بر مسیرهای واردات و پیشگیری از قاچاق کالاها از اهمیت بالایی برخوردار است. این موضوع میتواند از ورود محصولات غیرمجاز و با کیفیت نامطلوب جلوگیری کند و سلامت عمومی جامعه را تضمین نماید.
گفتنی است افزودنی E471 یک افزودنی غذایی است. این ماده یک امولسیفایر است که برای ترکیب مواد چربی و آب در محصولات غذایی استفاده میشود و به عنوان بهبوددهنده بافت، پایداری و ماندگاری محصولات به کار میرود.
انتهای پیام/