عملیات هیأت قطری در سوریه برای جست‌وجوی بقایای آمریکایی‌های قربانی داعش

منابع مطلع اعلام کردند هیأتی از قطر عملیات جست‌وجو برای یافتن بقایای گروگان‌های آمریکایی را که حدود یک دهه پیش به دست گروه داعش در سوریه کشته شدند، آغاز کرده است؛ اقدامی که با سفر قریب‌الوقوع دونالد ترامپ به منطقه هم‌زمان شده است.

به گزارش خبرآنی، خبرگزاری رویترز به نقل از ۲ منبع آگاه گزارش داد که هیأت بین‌المللی جست‌وجو و نجات قطر، با همراهی تیمی از کارشناسان آمریکایی، عملیات شناسایی و جستجو اجساد گروگان‌های آمریکایی قربانی گروه تروریستی داعش را در سوریه آغاز کرده است.

گروه داعش که در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ بر بخش‌هایی از سوریه و عراق مسلط بود، در چندین مورد اقدام به اعدام و انتشار ویدئوهایی از قتل وحشیانه گروگان‌های غربی کرد. حال با گذشت حدود یک دهه از آن جنایات، تلاش‌ها برای یافتن بقایای قربانیان بار دیگر از سر گرفته شده است.

به گفته منابع مذکور، تیم اعزامی قطر که سابقه حضور در عملیات امداد در مناطق زلزله‌زده مراکش و ترکیه را دارد، تا کنون موفق به یافتن بقایای سه فرد شده است.

یکی از منابع که یک مقام امنیتی سوری است، اعلام کرد هنوز هویت این افراد به‌صورت رسمی تأیید نشده است.

این عملیات در حالی آغاز شده است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا قرار است طی روزهای آینده به منطقه سفر کند.

همچنین این تحولات با تلاش‌های دولت سوریه برای کاهش فشار تحریم‌های آمریکا هم‌زمان شده است؛ مسئله‌ای که می‌تواند بر ابعاد دیپلماتیک این عملیات نیز تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.