موفقیت دانش‌بنیان‌های ایرانی در ساخت کمپرسورهای ضد انفجار

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی با اشاره به موفقیت‌های یکی از شرکت‌های تولیدکننده کمپرسور از آمادگی این ستاد برای برداشتن موانع موجود در مسیر توسعه این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرآنی، محمدمهدی هادوی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ماشین‌سازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، از یکی از شرکت‌های تولیدکننده کمپرسور بازدید کرد. در این بازدید، آخرین دستاوردهای این شرکت در زمینه طراحی و ساخت کمپرسورهای صنعتی و گازهای فرآیندی مورد بررسی قرار گرفت.

این شرکت فعالیت خود را از سال ۱۳۹۰ آغاز کرد و اکنون با اتکا به تیم متخصص توانسته است کمپرسورهای اسکرو ضد انفجار و انواع ویژه گازهای خورنده، سمی و خنثی را بومی‌سازی کند و علاوه بر تأمین نیازهای صنایع داخلی، زمینه را برای ورود این محصولات به بازارهای منطقه، منطبق بر استانداردهای بین‌المللی فراهم کند.

این شرکت هم‌اکنون دارای گواهی نوآوری بوده و فرایندهای لازم برای دریافت تاییدیه دانش‌بنیانی را در دستور کار قرار داده است.

هادوی در جریان این بازدید با تأکید بر اهمیت توانمندی‌های داخلی در حوزه تجهیزات صنعتی گفت: تولید تجهیزات پیشرفته در داخل کشور به‌ویژه توسط شرکت‌هایی با مدیریت بانوان، نشانه‌ای روشن از ظرفیت بالای نیروی انسانی و نقش‌آفرینی زنان در توسعه صنعتی است.

وی با اشاره به روند توسعه فناوری در این شرکت، افزود: داشتن گواهی نوآوری و حرکت به‌سوی دانش‌بنیانی از نشانه‌های بلوغ فناورانه این شرکت است و ستاد آمادگی دارد تا در رفع موانع و تسهیل مسیر رشد این شرکت همکاری لازم را داشته باشد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، عدم آشنایی کافی با قوانین اعتبار مالیاتی، موانع در مسیر دریافت تسهیلات مالی و مشکلات فنی و اجرایی در استفاده از سامانه «خدمت» از مهم‌ترین مسائل و چالش‌هایی ‎بود که در این بازدید مطرح شد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.