ضرورت شتاب در روند اجرایی درمانگاه تامین اجتماعی کبودراهنگ

خبرآنی/همدان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت شتاب روند اجرایی پروژه درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان کبودراهنگ تاکید کرد.

احمد میدری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت در سفر خود به شهرستان کبودراهنگ و بازدید از پروژه درمانگاه تامین اجتماعی این شهرستان، اظهار کرد: با توجه به تعداد بالای بیمه شدگان تامین اجتماعی و نیز نبود درمانگاه تأمین اجتماعی در منطقه، تسریع و شتاب در روند این پروژه برای خدمات دهی به مردم شهرستان ضروری است.

فتح‌الله توسلی، نماینده مردم شهرستانهای بهار و کبودراهنگ نیز در این بازدید با گلایمندی و انتقاد از روند کند این طرح، تصریح کرد: این پروژه بعد از گذشت دو سال از عملیات اجرایی تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

توسلی با بیان اینگه مردم منطقه کبودراهنگ سالیانه افزون بر ۳۰۰ تا ‌۴۰۰ میلیارد تومان به تامین اجتماعی پول پرداخت می‌کنند اما هیچ خدماتی از آن دریافت ندارند، خاطرنشان کرد: این پروژه باید تا پایان سال‌جاری تکمیل و به افتتاح و بهره‌برداری برسد چرا که افتتاح این طرح و خدمات دهی آن یکی از مطالبات مهم و ضروری مردم منطقه به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه این پروژه دارای اعتبار منابع، کارگر و مصالح لازم بوده و با چنین شرایطی روند کند این پروژه قابل قبول و توجیه نیست، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۶ هزار نفر اعم از بیمه شده اصلی و تبعی در شهرستان کبودراهنگ تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند که استفاده از خدمات درمانگاه تامین اجتماعی برای این جامعه هدف ضروری خواهد بود.

به گزارش خبرآنی، پروژه درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان کبودراهنگ در دی ماه ۱۴۰۱ در زمینی به مساحت ۲۲۰۰ مترمربع با زیربنای ۳۱۵۸ متر مربع در سه طبقه کلنگ‌زنی شده و طی این مدت تنها دارای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.