30 درصد تخت‌های بیمارستانی کشور فرسوده‌ هستند

سید سجاد رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنی در اراک، در حاشیه بازدید از بیمارستان تازه تاسیس ولیعصر اراک با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های درمانی کشور گفت: در حال حاضر نزدیک به 30 درصد از تخت‌های بیمارستانی کشور فرسوده‌اند؛ رقمی معادل حدود 40 هزار تخت که نیازمند نوسازی، بازسازی یا جایگزینی هستند.

وی افزود: فرسودگی این میزان از ظرفیت درمانی کشور، چالش مهمی در حوزه سلامت است و رفع این مشکل به منابع قابل توجهی نیاز دارد و بخشی از مراکز درمانی نیز نیازمند بازسازی و تعمیرات اساسی هستند.

رضوی تصریح کرد: نقش بیمارستان تازه تاسیس ولیعصر اراک در بهبود خدمات درمانی منطقه بی بدیل است و این بیمارستان یکی از مراکز شاخص کشور است که با ظرفیت تخت بالا و خدمات گسترده درمانی، می‌تواند نقش مؤثری در پوشش نیازهای درمانی منطقه ایفا کند.

معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: راه‌اندازی این بیمارستان حاصل تلاش مشترک مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اراک، نماینده مردم اراک در مجلس و سایر نهادهای ذی‌ربط بوده ضمن اینکه مردم اراک، شایسته بهره‌مندی از چنین خدمات باکیفیتی هستند.

وی افزود: هنوز بخشی از ظرفیت‌های این بیمارستان فعال نشده و تلاش می شود با تأمین نیروی انسانی به‌ویژه در حوزه پرستاری، خدمات آن را به حداکثر برسانیم. تأمین نیروی متخصص یکی از الزامات بهره‌برداری کامل از زیرساخت‌های ایجادشده است و وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی، در حال برنامه‌ریزی برای جذب و ساماندهی کادر درمان در این مراکز جدید است.

تنها 2000 پزشک از نیاز 6500 نفری سال گذشته جذب شدند

رضوی به وضعیت کلی کشور در حوزه زیرساخت‌های درمانی اشاره کرد و افزود: با همکاری مجلس شورای اسلامی، در حال برنامه‌ریزی برای بازسازی بیمارستان‌های فرسوده در سطح کشور هستیم. از سوی دیگر، مراکزی که 80 تا 90 درصد ساخت آن‌ها به اتمام رسیده، در اولویت بهره‌برداری قرار گرفته‌اند تا مشکل کمبود تخت در برخی مناطق برطرف شود.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های فعلی ما، کمبود نیروی انسانی است که امسال، حداقل به 10 تا 12 هزار پرستار جدید نیاز داریم و در زمینه جذب پزشکان متخصص نیز سال گذشته حدود 6 هزار و 500 نفر مورد نیاز بود که تنها موفق شدیم 2 هزار نفر از آن‌ها را جذب کنیم.

رضوی تصریح کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در قالب نظام ارجاع و پزشک خانواده، با اولویت‌بخشی به مناطق کم‌برخوردار، کمبودهای نیروی انسانی جبران شود تا نیاز به مراجعه بیماران به مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ به حداقل برسد.

انتهای پیام/٧١١/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.