آنروا: قحطی انسانی با انگیزه‌های سیاسی در غزه، تجلی ظلم مطلق است

کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد قحطی انسانی با انگیزه‌های سیاسی در غزه، تجلی ظلم مطلق است.

به گزارش خبرآنی، فیلیپ لازارینی، کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) خاطرنشان کرد قحطی انسانی با انگیزه‌های سیاسی در غزه، بیانگر ظلم مطلق است و نمی‌توان از کمک‌های بشردوستانه به عنوان سلاح جنگی استفاده کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، دبیرکل آژانس آنروا در ادامه افزود پیشنهادهای مطرح‌ شده برای توزیع کمک‌ها در غزه توسط رژیم صهیونیستی همچنان از رفع گرسنگی ویرانگر فاصله زیادی دارد.

پیشتر عفو بین‌الملل تاکید کرده بود: محاصره نوار غزه توسط اسرائیل یک عمل نسل‌کشی و شکل آشکاری از مجازات جمعی غیرقانونی است. محاصره نوار غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی محسوب می‌شود.

این سازمان ادامه داد: اسرائیل در محاصره نوار غزه از گرسنگی دادن به عنوان یک حربه جنگی استفاده می‌کند. اسرائیل از دوم مارس ورود کمک‌های بشردوستانه و کالاهای تجاری به نوار غزه را ممنوع کرده است.

پیش از آن نیز آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که نوار غزه نزدیک به دو ماه است که هیچ‌گونه کمک بشردوستانه یا تجاری دریافت نکرده است.

این آژانس در حساب کاربری X خود اضافه کرد: «ذخایر مواد غذایی رو به اتمام است. کمک‌ها هنوز در خارج از غزه گیر افتاده و آماده انتقال هستند. آنروا و شرکایش هنوز کمک‌های نجات‌بخشی در مرز منتظر دارند.»

آنروا ادامه داد: «گذرگاه‌های مرزی باید بازگشایی شوند. مردم غزه دیگر نمی‌توانند بدون کمک‌های بشردوستانه منتظر بمانند.»

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.