ولی داداشی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، بر لزوم برخورد قاطع و شدیدتر با اراذل و اوباش توسط قوه قضائیه و فراجا تأکید کرد.
وی با اشاره به اقدامات فعلی فراجا در سراسر کشور، از جمله در تهران، مراکز استانها و شهرستانها، افزود: فراجا در حال انجام وظایف خود و تلاش برای تامین امنیت است، اما انتظار ما از دستگاه قضائی این است که با شدت و حدّت بیشتری با این مقوله برخورد کنند. بهویژه در برخی مناطق که برخوردهایی با اراذل و اوباش صورت گرفته، متاسفانه پس از مدت کوتاهی شاهد بازگشت این افراد به سطح جامعه و مناطق خود هستیم.
داداشی خاطرنشان کرد: ما از دستگاه قضائی انتظار داریم که همراستا با فراجا که اخیراً برخورد قاطعانه با اراذل و اوباش را در دستور کار خود قرار داده، با صدور دستورات قاطعانه برای روسای دادگستریهای سراسر کشور، کمک بیشتری به فراجا در ایجاد امنیت روانی و اجتماعی کند. هرچند که قانون مجازات اسلامی برای مجازات این افراد وجود دارد و در مواد مختلف آن برخورد با اراذل و اوباش پیشبینی شده است، اما نیاز است که این برخوردها با شدت بیشتری انجام شود تا از بازدارندگی بیشتری برخوردار باشند.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: افرادی که دست به خشونت میزنند، نظیر کسانی که سلاح کشیده یا دست به اعمال خشونتآمیز میزنند، پس از آن نباید به راحتی دوباره به جامعه بازگردند و مجازات آنها باید پشیمانکننده باشد.
انتهای پیام/