امیر صدیقی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، درباره کاهش دو سهمیه از بخش ساندا رقابتهای ووشو بازیهای آسیایی 2026 ناگویا اظهار داشت: در روزهای اخیر مطلع شدیم که تغییراتی در تعداد رویدادهای رشتههای رزمی از جمله ووشو، در برنامه بازیهای آسیایی ناگویا ایجاد شده است. ووشو برای بازیهای آسیایی ناگویا صورت گرفته است. این تغییرات صرفاً شامل ووشو نیست و رشتههایی مانند تکواندو، کوراش و جوجیتسو نیز با کاهش اوزان روبهرو شدهاند.
وی تصریح کرد: به نظر میرسد اضافه شدن یک رشته جدید به جمع ورزشهای این دوره، عامل این بازنگری بوده است. این موضوع قطعاً برای ما ناخوشایند و ناراحت کننده است، اما با تمام توان از طریق فدراسیون ووشو و کمیته ملی المپیک در حال پیگیری هستیم تا شرایط به حالت پیشین بازگردد. کاهش دو سهمیه میتواند بر تعداد مدالهای ما، حتی در بخش طلا، تأثیرگذار باشد. امیدواریم با رایزنیها و اقدامات لازم، مانع از کاهش شانسهای مدالآوری ایران شویم.
رئیس فدراسیون ووشو در ادامه درباره جلسه تخصصی روز گذشته فدراسیون با مسئولان کمیته ملی المپیک گفت: در ابتدا، ووشو در لیست رسمی بازیهای کشورهای اسلامی قرار نداشت. اما با پیگیریهای مستمر و دیپلماسی فعال در سطح بینالمللی، خوشبختانه موفق شدیم این رشته را به فهرست بازیها بازگردانیم. این اقدام یک نقطه امید مهم برای کسب مدالهای طلای بیشتر و ارتقای جایگاه کاروان ورزشی ایران در این رقابتهاست.
صدیقی با اشاره به عملکرد درخشان ووشو در بازیهای کشورهای اسلامی 2017 آذربایجان، عنوان کرد: ووشو سابقه بسیار درخشانی در بازیهای کشورهای اسلامی دارد و در آذربایجان، 6 سانداکار ایرانی حضور داشتند که همگی با مدال طلا به کشور بازگشتند. انتظارات از ووشو بسیار زیاد است، اما عملکرد فدراسیون ووشو در حوزه قهرمانی و مدالآوری در حوزه قهرمانی مورد تأیید مسئولان بود و انتظارات برای تکرار این موفقیت همچنان بالاست.
رئیس فدراسیون ووشو در خصوص تعداد سهمیههای ووشو در بازیهای کشورهای اسلامی عنوان کرد: بر اساس پیشبینیهای اولیه، از مجموع 18 فرصت مدالآوری، احتمالاً 14 سهمیه به ایران تعلق خواهد گرفت؛ شامل 8 وزن در ساندا (5 مردان و 3 بانوان) و 6 فرم در تالو (3 فرم مردان و 3 فرم بانوان). رقبای بسیار جدی در این مسابقات داریم و اندونزی و مصر سرمایهگذاری خیلی جدی داشتند و بعضاً شاهد تک چهرههایی از آذربایجان و ترکیه نیز بودیم. در بخش تالو کارمان سختتر خواهد بود؛ چرا که اندونزی، مالزی و برونئی تالوکاران خوبی دارند. فکر میکنم رقابت جدی خواهد بود، اما امیدواریم بتوانیم بسیار خوب عمل کنیم.
صدیقی با اشاره به چالشهای مالی فدراسیون گفت: با وجود اینکه فدراسیون ووشو همواره در جمع فدراسیونهای مدالآور قرار دارد، متأسفانه در جدول تخصیص اعتبارات جزو اولویتها نبودهایم. فدراسیون ووشو همیشه جواب اعتمادات را پس داده است، اما این عدم توازن شرایط را برای ما دشوار کرده است. امیدواریم با حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، شاهد اصلاح این روند باشیم؛ چرا که امسال و سال آینده برای ورزش ایران بسیار مهم خواهد بود.
وی ادامه داد: آمادهسازی این تعداد ورزشکار برای رویدادهای متعدد نیازمند منابع گسترده است. مسابقات قهرمانی کشور در حال برگزاری است و از 18 اردیبهشت اردوهای آمادهسازی آغاز میشود و تا پایان سال ادامه خواهد داشت. این فرایند بسیار پرهزینه است و نیازمند حمایت جدی است.
انتهای پیام/