اتحادیه بین‌المجالس عرب خواستار عمل کردن جامعه بین‌الملل به مسئولیت‌های خود در قبال غزه شد

اتحادیه بین المجالس عرب در نشست خود در الجزایر خواستار تحمیل مسئولیت‌های حقوقی و اخلاقی بر جامعه بین‌الملل در قبال کشتار جمعی پیوسته در غزه شد.

به گزارش خبرآنی، اتحادیه بین المجالس عرب روز شنبه خواستار اقدام یکپارچه کشورهای عربی برای تحمیل مسئولیت‌های حقوقی و اخلاقی بر جامعه بین‌الملل در قبال کشتار جمعی پیوسته در غزه شد.

«ابراهیم بوغالی»، رئیس اتحادیه بین المجالس عرب در سی و هشتمین نشست آن در الجزایر تاکید کرد که حق فلسطین فلسطین موضوعی نیست که قابل چشم‌پوشی باشد یا با گذر زمان از بین برود، و امنیت و ثبات منطقه بدون احقاق حق ملت فلسطین و رسیدگی به قضیه عادلانه‌اش محقق نخواهد شد.

بوغالی به تحولات شتابان جهانی اشاره کرد که ایجاب می‌کند نقش اتحادیه بین‌المجالس عرب بیش از هر زمان دیگری فعال شود تا این نهاد به تریبونی برای دفاع از منافع امت عربی تبدیل گردد.

او افزود: نمی‌توانیم این تحولات را بررسی کنیم بدون آنکه با مسئولیت و وجدان، در برابر رخدادهای فاجعه بار مربوط به مساله فلسطین، به‌ ویژه در نوار غزه، موضع بگیریم.

بوغالی ادامه داد: تداوم تعرضات فجیع و جنایات نسل ‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان بی‌دفاع همراه با نابودی گسترده زیرساخت‌های حیاتی و فشار طاقت‌فرسا بر ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی را محکوم می‌کنیم.

او آنچه را که در غزه می‌گذرد، نه فقط یک فاجعه انسانی، بلکه چالشی آشکار برای وجدان جهانی و رسوایی اخلاقی دانست که بیش از همه دامن نهادهای بین‌المللی را می‌گیرد که در بهترین حالت تماشاگر و در بدترین حالت همدست هستند.

بوغالی تأکید کرد: ملت فلسطین در برابر چشمان جهانیان در حال نابود شدن است و دوگانگی معیارها، برجسته‌ترین ویژگی در برخورد با این مساله شده است.

وی بار دیگر بر پایبندی اتحادیه بین المجالس عرب به راه‌حل دو دولتی، مبتنی بر تشکیل دولت مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف تأکید کرد و گفت: این راه‌حل تنها گزینه مشروع برای پایان دادن به اشغال و تحقق صلح در منطقه است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.