همه تعهدات بیمه‌ای در بندر شهید رجایی در اسرع وقت پرداخت می‌شود

دبیر شورای عالی بیمه گفت: در بندر شهید رجایی تعامل حداکثری شبکه بیمه‌ کشور با تمامی نهادها و مراجع ذیربط است تا بتوانند در کمترین زمان ممکن تهدات بیمه‌ای را انجام و خسارات را پرداخت کنند و بی شک تمام تعهداتی که در این حادثه بر عهده شرکت‌های بیمه‌ای است در اسرع وقت پرداخت می‌شود.

مهدی نمن‌الحسینی در گفت‌وگو با خبرآنی، با اشاره به نشست اخیر شورای عالی بیمه در اواخر هفته گذشته اظهار کرد: در جلسه اخیر شورای عالی بیمه چند موضوع مطرح شد. یکی از مباحث، مربوط به تکلیف قانونی شورا بود که براساس آن بیمه مرکزی مکلف است عملکرد بازار بیمه کشور را هر شش ماه یکبار به شورای عالی بیمه گزارش دهد و این یکی از وظایف شورای عالی بیمه است که در بند شش ماده ۱۷ قانون تاسیس این شورا ذکر شده است.

وی افزود: یکی دیگر از مباحث این جلسه، موضوع سهم بازار بیمه، رشد و جایگاه صنعت بیمه بود که مورد بررسی قرار گرفت.  همچنین، در این جلسه تقاضای تاسیس یک شرکت بیمه‌ای مطرح شده که مقرر شد تا در جلسات بعدی به آن رسیدگی شود.

تعامل حداکثری بیمه برای پرداخت خسارات بندر شهید رجایی

دبیر شورای عالی بیمه در ادامه با اشاره به وقوع حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی گفت: در هفته گذشته حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی رخ داد که متاسفاته منجر به فوت شدن تعدادی از هموطنان و مصدوم شدن افراد حاضر در محدوده این حادثه شد و علاوه بر آن خساراتی را بر محموله‌های بازرگانی، ساختمان‌ها و خودروها وارد کرد.  یکی از موضوعات مهم مطرح شده در جلسه اخیر شورای عالی بیمه، گزارش نمایندگان بیمه مرکزی از بندر شهید رجایی بود که در این جلسه ارائه شد و از آنچه که از این گزارش مشخص بود، تعامل حداکثری شبکه بیمه‌ کشور با تمامی نهادها و مراجع ذیربط است تا بتوانند در کمترین زمان ممکن تهدات بیمه‌ای را انجام دهند و بی شک تمام تعهداتی که در این حادثه بر عهده شرکت‌های بیمه‌ای است در اسرع وقت رسیدگی می‌شود و خسارات پرداخت خواهد شد.  

نمن‌الحسینی افزود: یکی از مسائلی که شبکه بیمه به سرعت در حال انجام آن است، موضوع بیمه بدنه خودروها است که شرکت‌های بیمه‌ای همگی در حال پوشش تعهدات بیمه‌ای خود بوده و خسارات را در کمترین زمان پرداخت می‌کنند.  با این حال، موضوعی که کمی زمان بر است، مسئله مسئولیت کالاها، کانتینرها، محموله‌ها و بیمه نامه‌های آنها است که در حال حاضر کارشناسان ارزیابی خسارات بیمه‌ای در بندر مستقر هستند و در حال برآورد خسارات و شناسایی محموله‌ها و ارزش آنها هستند.  

وی خاطر نشان کرد: در شهر بندرعباس که تمام شبکه بیمه کشور و شرکت‌های بیمه‌ای هر کدام چندین شعبه دارند. در منطقه بندری بندر شهید رجایی نیز از آنجایی که خدمات بیمه‌ای نیاز است، اکثر شرکت‌های بیمه‌ای نیز از قبل در آنجا مستقر بوده‌اند. همچنین شرکت‌هایی که در آنجا قرارداد بیمه‌ای ارائه دادند مانند بیمه البرز در محوطه بندر نیز مستقر هستند.  با این حال در موضوع خودروها و بیمه‌های بدنه، تنوع فراوان بیمه‌ای بالایی وجود دارد و در این رابطه شرکت‌های شعب بندر عباس در حال ارائه خدمات خسارات بیمه‌ای هستند.  

دبیر شورای عالی بیمه در پایان تصریح کرد: علاوه بر این بیشتر اختیارات به بیمه‌های مستقر در بندر تفویض شده تا دیگر لازم نباشد به شعب مرکزی مراجعه کنند و با این اقدامات بیشتر بروکراسی از میان برداشته شده و خوشبختانه خدمات بیمه‌ای با سرعت بالایی در حال انجام است.  

انتهای پیام 

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.