رکوردشکنی رود در زمین‌های خاکی

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی،کسپر رود، تنیسور نروژی و نفر پانزدهم رنکینگ جهانی برای هجدهمین بار به فینال مسابقات زمین خاکی راه یافت و در این شاخص پس از نواک جوکوویچ صربستانی در رتبه دوم بین بازیکنان فعال قرار دارد.

کسپر رود با پیروزی برابر فرانسیسکو سروندولو، تنیسور آرژانتینی و نفر 21 رنکینگ جهانی با نتیجه دو بر صفر (6:4، 7:5)، به فینال مسابقات مسترز خاک رس مادرید رسید.

در میان بازیکنان فعال کسپر رود با 18 فینال در زمین‌های خاکی پس از نواک جوکوویچ (با تعداد بیشتر فینال) در رتبه دوم قرار دارد. پس از او استن واورینکا، کارلوس آلکاراس و الکساندر زورف هر کدام با 14 فینال در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

حریف رود در فینال مسترز مادرید جک دراپر بریتانیایی، نفر 31رنکینگ جهانی خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

shyishg shyish shish vђњsh

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.