ربیعی: نبود VAR در بازی امروز جای سؤال داشت

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی از بندر انزلی، محمد ربیعی سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان پس از تساوی 3-3 مقابل ملوان بندرانزلی در هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر، در نشست خبری بعد از بازی اظهار داشت: یک بازی بسیار پرفشار و فنی را شاهد بودیم. ملوان از تیم‌های باارزش لیگ است که با حمایت تماشاگرانش همیشه تیمی پرانرژی نشان داده است و امروز هم همین‌گونه بود. به مردم شریف و نجیب بندر انزلی بابت حوادث اخیر تسلیت می‌گویم. 

وی درباره عملکرد تیمش گفت: ما در نیمه اول طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده بازی را در زمین حریف کنترل کردیم و به گل هم رسیدیم، اما در نیمه دوم روی دو اشتباه فردی گل خوردیم. گل دوم را روی یک ضدحمله و گل سوم را در دقایق پایانی و تحت فشار حملات ملوان دریافت کردیم.

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن تصریح کرد: تیم ما از نظر تاکتیکی عملکرد قابل قبولی داشت و تلاش کردیم در تمام لحظات بازی تسلط خود را حفظ کنیم. البته فشاری که از سمت هواداران به تیم میزبان منتقل شد در جریان بازی تأثیر گذاشت و باعث شد ملوان با انگیزه بیشتری کار را دنبال کند.

ربیعی همچنین با اشاره به مسائل داوری خاطر نشان کرد: در برخی صحنه‌ها اختلاف‌نظر وجود داشت. نبود سیستم VAR در چنین بازی نزدیکی جای سؤال دارد. وقتی داور برای تشخیص آفساید به کمک داور متوسل می‌شود، نبود ابزار دقیق قضاوت به چشم می‌آید.

وی در پایان ضمن ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش گفت: بازیکنانم با تمام توان جنگیدند و از نظر انگیزشی در وضعیت خوبی قرار داشتند. با توجه به نتایج اخیرمان، از این تساوی ناراضی نیستم و امیدوارم در ادامه فصل همین روند را حفظ کنیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

ربیعی امروز

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.