ارتش رژیم صهیونیستی همچنان برای ادامه جنگ غزه با بحران نیرو مواجه است

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیاز امنیتی مبرمی برای افزایش نظامیان وجود دارد. به گفته یک منبع نظامی صهیونیست، ارتش در حال حاضر با کمبود ۱۰ هزار نیرو مواجه است.

به گزارش خبرآنی، ارتش رژیم صهیونیستی گزارش کرد: هدف از عملیات در غزه، بازگرداندن زندانیان و فشار نظامی برای پیشرفت در مذاکرات و تسلیم شدن حماس است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل ارتش خبر داد: مهمترین هدف ما در حال حاضر بازگرداندن ربوده شدگان (زندانیان اسرائیلی نزد حماس) و نابودی حکمرانی جنبش حماس است. 

همچنین یک منبع نظامی صهیونیستی عنوان داشت: ارتش در حال حاضر با کمبود ۱۰ هزار نیرو مواجه است.

وی مدعی شد: سال ۲۰۲۵ سال مبارزه با تمرکز بر غزه و ایران است.

این منبع اسرائیلی افزود: ارتش شدت نبرد در غزه را افزایش می‌دهد و نیروهای ذخیره بیشتری را بسیج خواهد کرد. ارتش در مورد کمک‌ها به نوار غزه مطابق با دستورالعمل‌های رده سیاسی عمل خواهد کرد.

روزنامه اسرائیلی «یسرائیل هیوم» هم نوشت: ارتش اسرائیل خود را برای تشدید درگیری‌ها در نوار غزه آماده می‌کند و ممکن است نیروهای ذخیره زودتر از موعد مقرر فراخوانده شوند.

در همین راستا، برخی منابع نظامی گزارش دادند که در سایه کمبود شدید نیرو، انتظار می‌رود ارتش اسرائیل به زودی نیروهای ذخیره بیشتری را فراخواند.
 

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.