آنروا: باید ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ازسرگرفته شود

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد نیازها در غزه رو به افزایش است و باید ورود کمک‌های بشردوستانه ازسرگرفته شود.

به گزارش خبرآنی، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد خانواده‌ها در غزه گزارش دادند که به دلیل کمبود مواد غذایی، هر چیزی را که می‌توانستند پیدا کنند، حتی اگر ناسالم بود، می‌خوردند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی همچنین تاکید کرد نیازها در غزه رو به افزایش است و باید ورود کمک‌های بشردوستانه ازسرگرفته شود.

آنروا در ادامه افزود حدود ۳۰۰۰ کامیون حامل کمک‌های انسانی منتظر ورود به نوار غزه هستند.

آنروا از رژیم صهیونیستی خواست تا گذرگاه‌ها را بازگشایی کرده و محاصره را لغو کند.

پیش از این نیز، «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آنروا گفت رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ در نوار غزه تاکنون بیش از ۵۰ کارمند این آژانس را بازداشت کرده است و در میان این بازداشتی‌ها، معلمان و پزشکان نیز حضور دارند.

لازارینی گفت با پرسنل بازداشتی آنروا به شکل غیرانسانی رفتار می‌شود، آنها مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرند و به عنوان سپر انسانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. بسیاری از بازداشتی‌ها مجبور به اعتراف اجباری شده‌اند و آنچه رخ داده، وحشتناک و تکان‌دهنده است.

لازارینی افزود حضور آنروا و سایر آژانس‌های سازمان ملل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین برای تامین نیازها ضروری است. محدودیت‌های غیرقانونی اعمال شده بر کار آنروا و سایر سازمان‌ها، مانع از رساندن کمک‌ها به نیازمندان می‌شود. قوانینی که پارلمان رژیم صهیونیستی علیه آنروا تصویب کرده است، بر توانایی آژانس در ایفای تعهدات خود تأثیر می‌گذارد.

پیش از این دفتر دولتی اطلاع‌رسانی در غزه اعلام کرده بود: «ما نسبت به ادامه وخامت فاجعه انسانی به دلیل ادامه بستن گذرگاه‌ها توسط رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم. بیش از ۲.۴ میلیون نفر در نوار غزه با خطر مرگ بر اثر گرسنگی مواجه هستند. با مرگ ۵۲ نفر بر اثر گرسنگی و سوء تغذیه که ۵۰ نفر آنها کودک هستند، گرسنگی به یک امر واقعی تبدیل شده است.»

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

از آن زمان رژیم صهیونیستی گذرگاه‌های غزه را بسته است و ورود کمک‌ها به این منطقه را ممنوع کرده است.

طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای رسیدن به توافقی جهت پایان بحران انسانی در نوار غزه که شامل تبادل اسرا میان دو طرف باشد تلاش می‌کنند اما همچنان مذاکرات در سایه پیچیدگی‌های سیاسی و میدانی با رکود مواجه است.

با وجود جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.