یک روزنامه قطری نوشت رژیم صهیونیستی پیشنهاد کرده است توزیع کمکها در نوار غزه توسط یک شرکت آمریکایی صورت گیرد.
به گزارش خبرآنی، منابع مصری به روزنامه «العربی الجدید» گفتند رژیم صهیونیستی در حال انجام تحرکات و مانورهایی برای فرار از فشارهای بینالمللی ناشی از محاصره نوار غزه و ممانعت از ورود کمکهای انسانی به این منطقه است.
یک منبع مصری تشریح کرد کابینه رژیم صهیونیستی به دولت آمریکا و میانجیگران در مصر اطلاع داده است که در حال انجام تمهیداتی برای تسریع ورود کمکها به نوار غزه از طریق سازوکاری است که تضمین کند این کمکها به دست مبارزان مقاومت نمیرسد یا حماس توزیع آن را کنترل نمیکند. این منبع اشاره کرد که سازوکار پیشنهادی رژیم صهیونیستی احتمالاً قبل از سفر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به منطقه اجرایی شود که قرار است قبل از آن آتشبس بشردوستانه اعلام شود.
این منبع ادامه داد سازوکار رژیم صهیونیستی شامل ایجاد یک منطقه حائل در استان رفح فلسطین و ایجاد یک منطقه امن در نزدیکی مرز مصر در منطقه بین کریدور صلاح الدین (فیلادلفیا) و کریدور موراگ است که اخیراً توسط ارتش اشغالگر ایجاد شده است و اینکه غیرنظامیان میتوانند در آن تردد داشته باشند.
این منبع فاش کرد طرف صهیونیستی پیشنهاد داده است که یک شرکت آمریکایی بر توزیع کمکها نظارت داشته باشد و مدیریت مدنی آن منطقه را سازماندهی کند.
منبع مصری همچنین فاش کرد شرکت پیشنهادی متعلق به یک تاجر آمریکایی با تابعیت صهیونیستی است که از بستگان مستقیم «جارد کوشنر» داماد و مشاور سابق ترامپ، است.
این منبع توضیح داد که این شرکت پیش از این در چندین کشور آمریکای لاتین کارهای امنیتی انجام داده و سابقه کار در منطقه خلیج فارس و قراردادهایی در امارات را نیز دارد.
این منبع گفت شرکتی که انتظار میرود این کمکها را دریافت و توزیع کند، شامل اعضای سابق ارتش آمریکا و همچنین کارمندان و نظامیان سابق با تابعیت صهیونیستی است.
هیچ پیشرفتی در خصوص رفع مانع «پایان جنگ» در غزه حاصل نشد
همزمان، یک منبع مصری دیگر که از میانجیگری این کشور درباره وضعیت غزه آگاه است، فاش کرد آخرین دور مذاکرات که شنبه گذشته به میزبانی قاهره با هیئتی از رهبری حماس برگزار شد، به اندازه کافی موفقیتآمیز نبود، زیرا منجر به پیشرفت آشکاری در موضعگیری در مورد پایان جنگ نشد.
وی افزود دیدگاهی که حماس با عنوان «بسته کامل» ارائه کرده، کاملا روشن و بدون ابهام است و از همان ابتدا تضمینهای روشنی برای پایان دادن به جنگ ارائه میدهد. این جنبش موضع خود را با این اظهار توجیه کرد که در عوض، متعهد میشود که زندانیان را یکجا تحویل دهد.
این منبع گفت عدم رفع کامل مانع پایان جنگ در حالی صورت میگیرد که با وجود موافقت اولیه نماینده آمریکا در امور خاورمیانه با طرح حماس، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی از پایان دادن به جنگ خودداری کرده است.
وی تصریح کرد قطر در درجه اول و سپس ترکیه نقش اصلی را در پیشبرد پاسخ و پیشنهاد حماس به دولت آمریکا ایفا کردند و از واشنگتن خواستند نتانیاهو را برای قبول دیدگاهی که پاسخگوی مطالبات همه طرفهاست، تحت فشار قرار دهد.
انتهای پیام