به گزارش گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه امیرکبیر در مراسم رونمایی از اولین هتل کارآفرینی که در پارک علم و فناوری دانشگاه برگزار شد ضمن تسلیت به جان باختگان حادثه بندر شهید رجایی، اظهار کرد: متاسفانه حادثه تلخ بندر شهید رجایی که دو روز گذشته اتفاق افتاد منجر به مجروح و فوت تعدادی از هموطنان عزیزمان شد. بروز این نوع حوادث تلخ از یک جنبه موجب ناراحتی انسان میشود، از جنبه دیگر نیز وقتی میبینیم جمعی از هم وطنانمان که آسیب دیده بودند به خانوادههای خود برگشتند این موضوع موجب خوشحالی میشود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید از حادثه بندر شهید رجایی درس بگیریم، تصریح کرد: لازم است برنامه ریزیهای لازم برای ارتقا سطح ایمنی در کشور افزایش یابد تا شاهد تکرار چنین حوادث تلخی در کشور نباشیم.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه پارک علم و فناوری این دانشگاه وارد فاز جدید موفقیت شده است، خاطرنشان کرد: مراکز علمی و تحقیقاتی کشور سالها و دهههای اخیر از یک مسیری گذر کردند که این مسیر بحث آموزش بود و خوشبختانه آموزش در این مراکز به خوبی دنبال میشود و توسعه خوبی در این زمینه اتفاق افتاده است. به طوریکه شاهد راه انداز رشتههای جدید در این مراکز هستیم.
رهایی تاکید کرد: آنچه که امروز در مراکز علمی و فناوری کشور به عنوان هدف دنبال میشود روندی است که در ارتباط تشکیل و توسعه علم و فناوری در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر آن را طی کردیم. این پارک از یک مجموعهای از مراکز رشد شروع شد و به مرور توسعه پیدا کرد. به طوریکه شرکتهای فناور توانستند جذب و مستقر شوند.
وی اظهار کرد: با تلاشی که مسئولان پارک و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارند، ما امیدواریم در آینده نزدیک شاهد یک جهشهای در پارک باشیم. به ویژه با تلاش گستردهای که انجام شد اسناد مربوط به ایجاد ناحیه نوآوری امیرکبیر نیز مبادله میشود. به طوریکه در این رابطه مجموعه موافقت نامههای چهارجانبهای داریم که روند تشکیل این ناحیه را تسهیل میکند. امیدواریم شاهد توسعه موزونی در این زمینه باشیم.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به اشاره به توسعه فضای فیزیکی برای افزایش شرکتهای دانش بنیان دانشگاه، گفت: در ماههای پایانی سال تعداد زیادی از شرکتهای فناوری که داوطلب بودند به پارک علم و فناوری دانشگاه بپیوندند در دانشگاه حضور یافتند تا برنامه خود را برای این امر ارائه دهند. در نهایت تعدادی از این شرکتها به پارک پیوستند؛ بنابراین توسعه کمی و کیفی پارک را دنبال خواهیم کرد.
وی همچنین یادآور شد: اتفاقی که امروز با تشکیل هتل کارآفرینی میافتد خود نویدی از موفقیت در دانشگاه را میدهد. به هر حال مجموعههای زیادی از داخل و خارج از کشور ممکن است به پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر مراجعه میکنند؛ بنابراین تلاش کردیم در کنار مراجعهای که به این مرکز میشود، تسهیلات ویژهای را نیز پیش بینی کنیم.
رهایی ادامه داد: بخشی از این تسهیلات فوق در پارک علم و فناوری رفاهی و بخشی دیگر نیز تسهیلات علمی است تا زمینهای برای آموزش فناوریهای نوظهور فراهم شود. چرا که این فناوریها ابزاری برای موفقیت بیشتر است. اگر ما میخواهیم از صنعت دانش بنیان استفاده کنیم و اقتصاد دانش بنیان داشته باشیم، باید مسیری را در این راستا طی کنیم. بر این اساس باید همه فعالین و صاحبان فکر برای رسیدن به این هدف تلاش کنند و پارک علم و فناروی نیز موظف به فراهم کردن بسترهای این توسعه با اقداماتی نظیر ارائه آموزشهای مستمر است.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: هدف ما این است رشد و حرکت مستمر را در سایه آموزش در دانشگاه پیش ببریم چرا که همه انسانها در طول همه زندگی نیازمند آموزش هستند. قطعا تلاش و ایدههای همکاران ما در پارک دانشگاه موجب میشود این مرکز ویژگیهای منحصر به فردی داشته باشد.
انتهای پیام/