استقبال کمیسر آنروا از تشکیل جلسه دیوان بین‌المللی دادگستری درباره تعهدات اشغالگران

کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، از جلسه علنی دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد تعهدات رژیم صهیونیستی در قبال سازمان ملل، آژانس‌ها و نهادهای آن در سرزمین‌های اشغالی فلسطین استقبال کرد.

به گزارش خبرآنی، «فیلیپ لازارینی» کمیسر آنروا در پستی در صفحه رسمی خود در پلتفرم «ایکس» (توییتر سابق)، امروز دوشنبه نوشت حضور آنروا و سایر آژانس‌های سازمان ملل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین برای تامین نیازها ضروری است.

وی بر اهمیت تداوم خدمات آژانس - بدون هیچ مانعی - تا زمان دستیابی به یک راه حل عادلانه و پایدار برای مشکل آوارگان فلسطینی تاکید کرد.

به نقل از سایت خبری الشروق،‌ لازارینی خاطرنشان کرد: محدودیت‌های غیرقانونی اعمال شده بر کار آنروا و سایر سازمان‌ها، مانع از رساندن کمک‌ها به نیازمندان می‌شود. قوانینی که پارلمان اسرائیل علیه آنروا تصویب کرده است، بر توانایی آژانس در ایفای تعهدات خود تأثیر می‌گذارد.

او توضیح داد: «سیاست عدم تماس بر اساس قوانین کنست، مقامات اسرائیلی را از هماهنگی یا ارتباط با مقامات آنروا منع می‌کند، که این امر مانع از انتقال خدمات امدادی اساسی و کمک‌ها می‌شود».

لازارینی تأکید کرد کارکنان بین‌المللی آنروا از زمان لازم‌الاجرا شدن این محدودیت‌ها در اواخر ماه ژانویه، روادید برای ورود به اراضی اشغالی دریافت نکرده‌اند. این محدودیت‌ها از ورود کارکنان به کرانه باختری از جمله قدس شرقی و نوار غزه جلوگیری می‌کند، جایی که بیش از دو میلیون نفر به خدمات و کمک‌های آژانس متکی هستند.

او اظهار داشت، بسیاری از مراکز آنروا، از جمله مدارس در قدس شرقی اشغالی، با دستورات تعطیلی صادر شده توسط مقامات صهیونیستی تهدید می‌شوند. رژیم صهیونیستی به عنوان یک قدرت اشغالگر، باید خدمات را ارائه دهد یا ارائه آنها را - از جمله از طریق آنروا - برای ساکنان تحت اشغال خود تسهیل کند.

لازارینی تاکید کرد همه طرف‌های درگیر از جمله کابینه رژیم صهیونیستی باید در هر زمان به تمام تعهدات خود بر اساس قوانین بین‌المللی پایبند باشند و به کارکنان سازمان ملل احترام گذاشته و از آنها محافظت کنند.

جلسات دیوان دادگستری بین‌المللی درباره تعهدات رژیم صهیونیستی در قبال سازمان ملل، آژانس‌ها و نهادهای آن در اراضی اشغالی فلسطین، امروز آغاز شد و به مدت پنج روز ادامه خواهد یافت. در ابتدا نمایندگان سازمان ملل استدلال‌های خود را در دادگاه با حضور ۱۵ قاضی ارائه می‌دهند. فلسطین به همراه مصر و مالزی، بیشترین نظر را در این دادگاه ارائه خواهند کرد.

براساس دستورکار دیوان بین‌المللی دادگستری، جلسات دیوان از امروز ۲۸ آوریل تا دوم مه ۲۰۲۵ برگزار خواهد شد و ۴۴ کشور و ۴ سازمان عربی، اعلام کرده‌اند در این جلسات شرکت می‌کنند.

رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر تمام تماس و همکاری با عملیات آنروا (آژانس کار و امداد سازمان ملل در فلسطین) در غزه، کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی را متوقف و ادعا کرد که این آژانس تحت نفوذ حماس است؛ ادعایی که مورد اعتراض قرار گرفته است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.