بررسی ایمنی مراکز درمانی با پایش دقیق شهرداری تهران

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، عبدالمطهر محمدخانی در نشست خبری امروز با خبرنگاران، با اشاره به طوفان شب گذشته در تهران اظهار کرد: مجموعه‌های مختلف شهرداری تا انتهای شب در مناطق مختلف مشغول خدمات‌رسانی بودند و در ساعات پایانی شب اثری از تبعات طوفان در شهر دیده نمی‌شد.

وی با بیان اینکه آسیب‌های جدی به بخشی از فضای سبز و درختان شهر وارد شده است و مجموعه‌های مرتبط در تلاشند این خسارت‌ها را جبران کنند، تصریح کرد: مسئله مهم در حوزه فضای سبز، فضاهای حاشیه‌ای خیابان‌ها و بزرگراه‌هاست، چراکه نوع مدیریت این فضاها با بوستان‌ها متفاوت است؛ مدیریت بوستان‌ها به‌صورت متمرکز و با فراغ بال انجام می‌شود، اما این امر درباره درختان خیابان‌ها و بزرگراه‌ها دشوارتر است.

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به اینکه اتفاقات شب گذشته عمدتاً در حاشیه معابر و بزرگراه‌ها رخ داد و به دلیل تردد خودروها با خسارت‌هایی همراه بود، گفت: برای پرداخت خسارت به شهروندان روال مرسومی وجود دارد و افرادی که دچار خسارت مالی شده‌اند، می‌توانند شکایت خود را مطرح کنند. در ادامه این فرآیند، پیمانکار به دادگاه فراخوانده می‌شود و طبق برآورد کارشناسان، خسارت از سوی پیمانکار و بر اساس قرارداد با شهرداری پرداخت خواهد شد.

وی با بیان اینکه هنوز برآورد دقیق خسارت‌ها مشخص نیست، افزود: متأسفانه در حوزه فضای سبز شاهد خسارت‌های جدی بودیم؛ اگرچه قصد توجیه ندارم، اما با توجه به وسعت فضای سبز تهران، بخشی از این خسارت‌ها طبیعی است.

در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرآنی درباره برنامه شهرداری برای بررسی ایمنی مراکز درمانی و الزام این مراکز به اخذ تأییدیه‌های ایمنی، و اینکه آیا صحت‌سنجی تأییدات ایمنی صورت می‌گیرد یا خیر، محمدخانی گفت: روال صدور تأییدیه‌ها به‌صورت دقیق و کارشناسی انجام می‌شود و آنچه در شهرداری، بر اساس دستور و راهبری آقای زاکانی پیگیری می‌شود، به دو شکل در حال پیشبرد است.

وی ادامه داد: نخست، مخالف هرگونه جنجال‌سازی خبری هستیم و معتقدیم نباید مردم را آزرده‌خاطر کرده و به آنان استرس و نگرانی وارد کنیم؛ با این حال، سعی می‌کنیم اطلاع‌رسانی روبه‌جلویی داشته باشیم. دوم، اتفاقی که به‌صورت جدی رخ داده، این است که در این زمینه پایش دقیقی صورت می‌گیرد و تمام ساختمان‌ها با درجه‌بندی‌های مختلف مشخص شده‌اند.

محمدخانی با اشاره به همکاری خوب شهرداری با دادستانی در این مسیر خاطرنشان کرد: در هر فصل، برخی از ساختمان‌های ناایمن از فهرست ساختمان‌های پرخطر خارج می‌شوند؛ اما تمایلی به انتشار دائمی اخبار نگران‌کننده برای مردم در رسانه‌ها نداریم. 

وی افزود: روال بررسی و تأیید وضعیت ایمنی ساختمان‌ها در سازمان آتش‌نشانی طی می‌شود و قرار نیست روال جدیدی ایجاد شود.

سخنگوی شهرداری تهران بیان کرد: از سال 1401 که برای بررسی و هشدار درباره ساختمان‌های ناایمن ورود کردیم، وزارت بهداشت همکاری نسبتاً خوبی داشته است. تاکنون 3600 مرکز درمانی شامل بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها، مراکز ترک اعتیاد، رادیولوژی، آزمایشگاه، فیزیوتراپی و... مجوز ایمنی دریافت کرده‌اند، اما این به معنای تأیید نهایی نیست؛ چراکه به منظور تسریع در روند تأیید نهایی، بررسی‌ها در فازهای یک تا سه انجام می‌شود و این 3600 مرکز در یکی از این فازها قرار دارند.

وی گفت: در تهران، 160 بیمارستان نیازمند دریافت تأییدیه ایمنی هستند که تنها 13 بیمارستان موفق به اخذ تأییدیه نهایی شده‌اند. بیش از 70 بیمارستان ناایمن هیچ‌گونه همکاری نداشته‌اند و بنابراین به دادستانی معرفی شده‌اند و مراحل قانونی را طی می‌کنند. بیمارستان‌های سینا، شهدای یافت‌آباد، رسول اکرم و بوعلی وضعیت بحرانی دارند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.