ناصر باقریمقدم، مدیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور فرهنگستان علوم در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی با اشاره به فراخوان این فرهنگستان برای مشارکت نخبگان در به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور اظهار داشت: در تهیه نسخه روزآمد شده نقشه تلاش داریم این فرآیند با مشارکت همه و بخش عمدهای از نخبگان انجام شود.
وی با اشاره به حضور فعال دانشگاههای کشور در این زمینه گفت: دانشگاه شهید بهشتی، صنعتی شریف، الزهرا (س) و فرهنگیان گزارشات خود را درباره موضوع روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور به فرهنگستان علوم ارسال کردند اما برخی دانشگاهها مانند امیرکبیر و تربیت مدرس هنوز گزارشی به فرهنگستان ارسال نکردند.
باقری مقدم افزود: هر دانشگاهی با توجه به تخصص خود، گزارشهایی را درباره تخصص مربوطه در نقشه جامع علمی کشور ارائه میدهد اما برخی دانشگاهها مانند تهران که دانشگاه جامع است و چند بخش از علم و فناوری کشور را بر دوش میکشد در خصوص چند بخش نظر دارد و گزارش ارسال میکند.
وی گفت: برای اینکه دسترسی همه نخبگان برای حضور در این فرآیند فراهم شود و از نظرات آنها استفاده کنیم به جز مشارکت سازمانی، سراغ بخشهای مختلف رفتیم و سامانه روزآمدسازی را طراحی و فراخوان دادیم تا افراد در این فراخوان شرکت و نظر خود را درباره روزآمدسازی اعلام کنند.
باقری مقدم اضافه کرد: بر اساس آخرین آمار حدود هزار نفر از نخبگان در این سامانه، درباره نقشه جامع علمی کشور اعلام نظر کردند. حدود 7 هزار نفر نیز از این سامانه بازدید و هزار نفر در این فراخوان شرکت کردند. این فرایند ادامه دارد و سامانه تا پایان اردیبهشتماه در اختیار نخبگان و متخصصین است تا بر اساس آن اعلام نظر کنند.
به گزارش خبرآنی، نقشه جامع علمی کشور، به عنوان مهمترین سند راهبردی علم و فناوری از سال گذشته با دو رویکرد دستیابی به «مرجعیت علمی» و «مشارکت علم و فناوری در حل مسائل کلان کشور» طی افق 1414 در حال روزآمدسازی است.عملیات اجرای این روزآمدسازی، طبق ابلاغ شورایعالی انقلاب فرهنگی به فرهنگستان علوم واگذار شد و دبیرخانه آن نیز در این فرهنگستان کار به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور را دنبال میکند.
انتهای پیام/