به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری خبرآنی، در آخرین روزهای اردیبهشت سال گذشته حادثهای در کشور رخ داد که در دفتر تاریخ جمهوری اسلامی ایران با غم و اندوه ثبت شد؛ بالگرد حامل آیتالله رئیسی رئیسجمهورِ وقت پس از بازگشت از افتتاح سد قیز قلعهسی در منطقه مرزی شمالغرب در مسیر پالایشگاه تبریز سقوط کرد و وی بههمراه آیتالله سید محمدعلی آلهاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه وقت و مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی به شهادت رسیدند.
این حادثه عصر روز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 رخ داد و بهدلیل صعبالعبور بودن منطقه و همچنین وجود مه غلیظ و سنگین، عملیات جستوجو بهنحوی پیش رفت که بعد از حدود 15 ساعت لاشهی بالگرد و همچنین ابدان شهیدان این حادثه پیدا شد. پس از آن بود که رهبر معظم انقلاب در کشور عزای عمومی اعلام کرده و کشور آمادهی بدرقهی رئیسجمهور شهید و خادمان خود شد.
پس از آن بود که طبق قانون اساسی میبایست نهایتاً طی فرآیند 50 روز مقدمات انتخاب رئیسجمهور و تشکیل دولت جدید فراهم میآمد. انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری که بهصورت زودهنگام در تیرماه 1403 برگزار شد، طی دو مرحله انجام و مسعود پزشکیان رئیس دولت جدید در جمهوری اسلامی ایران شد.
با توجه به فرا رسیدن ایام اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت، در مجموعه مصاحبههایی با همکاران، وزرا، معاونین و نزدیکان شهید رئیسی به بررسی ابعاد شخصیتی رئیسجمهورِ شهید که بارها از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد تکریم و همچنین اطلاق تعابیر بلندی قرار گرفته، پرداختهایم.
این گفتوگوها از فردا منتشر خواهد شد و شما میتوانید با مطالعهی آن، نکات ناب و نشنیده و یا کمترشنیده شده از زندگی شخصی، شیوه مدیریتی، اخلاق و رفتار سازمانی، سبقهی مسئولیتی و غیره دربارهی هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که در شب ولادت امام رضا(ع) حین خدمت به کشور به شهادت رسید، را فرا بگیرید.
انتهای پیام/