تقدیر از 8 معلم پیشکسوت در جایزه ملی شهید باهنر

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، محمدعلی سعیدی‌نژاد؛ مدیرعامل مؤسسه فرهنگی سمپات، امروز در نشست اولین دوره جایزه ملی شهید دکتر محمدجواد باهنر که در دانشکده رفاه برگزار شد، اظهار داشت: یکی از فعالیت‌های این مجموعه، برگزاری جایزه ملی شهید دکتر محمدجواد باهنر است که امسال قصد داریم به 8 نفر از معلمان پیشکسوت مؤلف در 8 محور تعیین‌شده، در تاریخ 8 اسفندماه، جوایزی اهدا کنیم.

وی افزود: باشگاه پیشکسوتان آموزش و پرورش را با عنوان "سمپات" ایجاد کرده‌ایم و معلمانی با 25 سال سابقه می‌توانند با ما همکاری داشته باشند.

سعیدی‌نژاد ادامه داد: "سمپات" مخفف سرآمد معلمان پیشکسوت آموزشی و تربیتی است و در واقع نخبگان آموزش و پرورش را شامل می‌شود. هم‌اکنون بیش از 200 نفر عضو این تشکل هستند و در نظر داریم این تعداد را به 500 نفر برسانیم تا بتوانیم اتاق فکری در حوزه آموزش و پرورش تشکیل دهیم.

مدیرعامل مؤسسه سمپات با اشاره به برگزاری نشست‌های فصلی برای تبادل تجربیات بیان کرد: توجه به پیشکسوتان می‌تواند موتور محرکی برای آموزش و پرورش باشد.

وی درباره برگزاری جایزه دکتر محمدجواد باهنر گفت: این همایش روز چهارشنبه 10 اردیبهشت در دانشکده رفاه برگزار خواهد شد.

در ادامه این نشست، ناصر باهنر، فرزند شهید محمدجواد باهنر و دبیر علمی جایزه، اظهار داشت: کتاب درسی تعلیمات دینی در زمان شاه تدوین شد که این روند 14 سال به طول انجامید.

وی افزود: برای جایزه باهنر فراخوانی منتشر کردیم تا افراد پیشکسوت ــ یعنی آقایان با حداقل 25 سال سابقه و بانوان با حداقل 20 سال سابقه که 3 سال نیز سابقه کلاس‌داری داشته باشند و آثاری تألیف کرده باشند ــ آثار خود را ارسال کنند. در مرحله نخست، 278 اثر تألیفی دریافت شد.

باهنر درباره محورهای تألیف گفت: حوزه دروس رشته علوم انسانی، حوزه دروس رشته علوم ریاضی، حوزه دروس رشته علوم و معارف اسلامی و قرآن، حوزه دروس رشته هنر، حوزه آموزش ابتدایی، حوزه امور تربیتی، بهداشت و تربیت بدنی و حوزه تربیت معلم و آموزش اولیا.

دبیر علمی جایزه ملی شهید باهنر ادامه داد: 50 درصد شرکت‌کنندگان در حوزه رشته علوم انسانی آثار خود را ارسال کرده بودند. از مجموع 122 نفر، 42 نفر به مرحله نهایی راه یافتند که به تفکیک شامل: 7 نفر در حوزه علوم و معارف اسلامی و قرآن، 9 نفر در علوم انسانی، 2 نفر در علوم ریاضی، یک نفر در علوم تجربی، 6 نفر در هنر، 8 نفر در تربیت معلم و آموزش اولیا، 6 نفر در امور تربیتی و 3 نفر در آموزش ابتدایی بودند.

وی متذکر شد: در مجموع، 8 نفر به عنوان رتبه‌های برتر در 8 حوزه و 7 نفر به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند.

باهنر درباره اهداف این جایزه عنوان کرد: تجلیل از معلمان پیشکسوت به منظور جلب توجه عمومی و اعتلای تعلیم و تربیت در جامعه اسلامی، الگوسازی برای معلمان جدید و دستیابی به بانک اطلاعاتی پیشکسوتان مؤلف برای بهره‌مندی جامعه تعلیم و تربیت.

گفتنی است جوایز این جشنواره شامل فیش عمره مفرده، سکه تمام بهار آزادی و کتب نفیس خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.