حجم گوشت و ماهی حادثه دیده در بندر رجایی اندک است فیلم

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی بندر شهید رجایی که روز گذشته دچار حادثه انفجار و آتش سوزی شد این سوال پیش آمد که آیا کالاهای اساسی و مواد غذایی نیز صدمه و آسیب دیده اند.

عمده کالاهای اساسی به صورت فله و از بنادر مخصوص بندر امام خمینی ره و امیرآباد به کشور وارد می شود و کالاهای وارد شده به بندر رجایی به صورت کانتینری است.

به تازگی نیز فیلم هایی درباره مرغ و ماهی در این بندر منتشر شده که در نزدیکی محل انفجار بوده اند.

 بر اساس اطلاعات دریافتی از وزارت جهاد کشاورزی محصولات اساسی در این بندر تخلیه نمی‌شود و آسیبی به کالاهای اساسی وارد نشده است.

همچنین اعلام شده است که حجم مواد پروتئینی(ماهی) ذکر شده در این بندر اندک است و تاثیری بر وضعیت تأمین کشور ندارد اما با این وجود محسن سلامی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام امروز برای بررسی های بیشتر به بندر رجایی عزیمت کرده است.

وزیر جهاد کشاورزی نیز روز گذشته در جمع بندی جلسه ستاد بحران این وزارتخانه اعلام کرده است که هر کشتی کالای اساسی که مقصد بندر رجایی داشته باشد به سمت بندر امام خمینی هدایت می‌شود.

.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

حادثه رجایی

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.