۱۲ شهید و زخمی در حمله هوایی آمریکا به صنعا

وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که در نتیجه حمله آمریکا به مناطق مسکونی در صنعا ۱۲ شهروند یمنی از جمله چند زن و کودک شهید و زخمی شدند.

به گزارش خبرآنی، وزارت بهداشت و محیط زیست یمن امروز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حمله هوایی روز شنبه آمریکا به منزلی در محله ۱۴ اکتبر در منطقه «السبعین» واقع در جنوب صنعا، ۲ شهروند به شهادت رسیده و یک تن دیگر زخمی شد.

همچنین این وزارتخانه گزارش داد: در حمله آمریکا به محله‌ای مسکونی در غرب «الروضه» در منطقه «بنی الحارث» در صنعا نیز ۹ شهروند از جمله ۲ زن و سه کودک زخمی شدند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «المسیرة»، این وزارتخانه در ادامه نیز استمرار حملات آمریکا به محله‌های مسکونی یمن را محکوم کرده و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی انسانی دانست.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

هوایی آمریکا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.