چینی‌ها از اصرار برای ماندن دست کشیدند

برای بسیاری از صادرکنندگان چینی که در جنگ تجاری دور اول ترامپ، تلاش زیادی کرده بودند و برای بهره‌مندی از قدرت خرید خریداران آمریکایی، سال‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند، ممکن است زمان پایان کار در آمریکا فرا رسیده باشد.

به گزارش خبرآنی، برخی از کارخانه‌ها با افزایش ۱۴۵ درصدی تعرفه‌ها بر واردات چین، ارسال محموله‌ها به آمریکا را متوقف کردند و فعالیت خطوط مونتاژ خود را به سه یا چهار روز در هفته کاهش دادند.

در حالی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرده است که تعرفه‌ها روی کالاهای چینی، برای همیشه در این سطح بالا باقی نخواهد ماند، برخی از صادرکنندگان نگران، برای خروج از بازار آمریکا و روی آوردن به مناطق دیگر مانند خاورمیانه برای فروش، برنامه‌های دائمی دارند.

«وانگ شین»، رئیس انجمن تجارت الکترونیک فرامرزی شنژن که نماینده حدود ۳۰۰۰ صادرکننده است، گفت صادرکنندگان تلاش می‌کنند تا از بحران فعلی، جان سالم به در ببرند. او گفت که کسب‌وکارها اقداماتی مانند فروش موجودی با قیمت‌های بالاتر و لغو قراردادهای اجاره انبار در آمریکا را برای کسب نقدینگی انجام می‌دهند.

یکی از این صادرکنندگان، اوایل ماه جاری تصمیم گرفت ارسال محصولات بیشتر به آمریکا را متوقف کند و قیمت برخی از محبوب‌ترین محصولات خود را تا ۳۰ درصد افزایش داد تا نقدینگی بیشتری تولید کند.

طبق گزارش بلومبرگ، وضعیت اسفبار صادرکنندگان چینی به این معنی است که مصرف‌کنندگان آمریکایی ممکن است در ماه‌های آینده با افزایش قیمت‌ها و کمبود کالاهای اساسی مواجه شوند. این چشم‌انداز تیره وتار، در صورت عدم عقب‌نشینی کاخ سفید از تهدیدات تعرفه‌ای خود، به گمانه‌زنی‌های فزاینده اقتصاددانان مبنی بر ورود آمریکا به رکود اقتصادی دامن خواهد زد.

«وانگ» با استناد به یک نظرسنجی صنعتی اخیر گفت: چین نیز درد اقتصادی قابل‌توجهی را متحمل خواهد شد. با توجه به اینکه بزرگترین بازار آنها در حالت تعلیق است، بسیاری از کارخانه‌ها، تولید خود را به تنها سه یا چهار روز در هفته کاهش داده‌اند. وی گفت با توجه به بدهی‌های بانکی و حقوق کارگران، در ماه‌های آینده، موجی از تعطیلی کارخانه‌ها و اخراج کارگران رخ خواهد داد.

«جنی هوانگ»، فروشنده، با وجود اینکه ۹۰ درصد از مشتریان فعلی‌اش در آمریکا هستند.در تلاش است تا فراتر از آنجا فعالیت کند، اگرچه او می‌گوید شرکت او، تنها زمانی صادرات مجدد به آمریکا را بررسی خواهد کرد که وضعیت تعرفه‌ها بهبود یابد. تا آن زمان، فرصت‌ها در جاهای دیگر مانند جنوب شرقی آسیا و خاورمیانه را بررسی خواهد کرد.

«وانگ» گفت: وقتی تعرفه‌ها به ۵۴ درصد افزایش یافت، مردم همچنان تصمیم گرفتند بمانند و زمان بخرند تا بازارهای جدید را کشف کنند. اما وقتی به ۱۲۵ درصد و سپس ۱۴۵ درصد افزایش یافت، آنها تصمیم گرفتند کار را رها کنند، زیرا اگر اصرار به ماندن در آمریکا داشته باشید، زودتر از بین خواهید رفت.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

اصرار ماندن کشیدند

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.