حقوق بانکی قواعد خاص خود را دارد/ آموزش بیش از ۵۰۰۰ کارشناس حقوقی بانکی

مدیر اندیشکده حقوق بانکی گفت: حقوق بانکی قواعد اختصاصی خود را دارد و نمی‌توان آن را با قوانین عمومی حقوق مقایسه کرد. در این رابطه تا امروز به بیش از ۵۰۰۰ نفر از وکلا و کارکنان شبکه بانکی را آموزش داده‌ایم.

به گزارش ایسنا، یاسر مرادی امروز (یکشنبه) در همایش ملی حقوق بانکی با اشاره به جایگاه مباحث تخصصی در حوزه حقوق بانکی گفت: حقوق بانکی قواعد اختصاصی خود را دارد و نمی‌توان آن را صرفا با قواعد عمومی حقوق مقایسه کرد.

وی افزود: بانک‌ها می‌توانند به جای تملک رسمی، از ابزار وکالت استفاده کنند. در بحث تخصیص ارز نیز اگرچه عنوان تخصیص به کار می‌رود، اما هیچ قطعیتی در زمان فروش وجود ندارد و از مبحث توافق اراده‌ها طبق ماده ۱۰ قانون مدنی خبری نیست.

مدیر اندیشکده حقوق بانکی خاطر نشان کرد: با کمک کمیسیون اقتصادی مجلس، تصویب سه قانون مهم در این حوزه محقق شد و با راه‌اندازی مدرسه تخصصی حقوق بانکی و برگزاری دوره‌های آموزشی بیش از ۵۰۰۰ نفر از وکلا و کارکنان شبکه بانکی به ارتقاء سطح دانش حقوقی رسیدند. همچنین، توانستیم مشکلاتی مانند مطالبات بانکی را ساماندهی کرده و دستورالعمل امهال مطالبات را نیز پس از حادثه پلاسکو تدوین کنیم که این تلاش‌ها منجر به اصلاح قانون چک در سال ۱۳۹۷ شد.

مرادی گفت: می‌توانیم فاصله میان نظام بانکی و حقوقی کشور را کاهش دهیم و امروز در جمع مدیران شبکه بانکی کشور از همه آنان خواستاریم که از حقوق و جایگاه کارکنان حقوقی بانک‌ها که نقشی حیاتی در پیشبرد امور دارند را به طور جدی حمایت کنند.

انتهای پیام

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.