به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، طبق اعلام مرکز آمار، در فروردین ماه 1404 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است؛
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی" با 6.1 درصد، "شیرینی خشک" با 5.1 درصد و "برنج خارجی" با 2.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با 6.8 درصد و "گوشت گوسفندی" با 3.0 درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیرخشک" با 6.2 درصد، "روغن مایع" با 4.0 درصد و "روغن نباتی جامد" با 3.4 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"تخم مرغ" با 6.4- درصد میباشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با 22.0 درصد، "سیب" با 20.3 درصد و "لیمو ترش" با 19.7 درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"لوبیا چیتی" با 10.4 درصد، "لوبیا قرمز" با 7.5 درصد، "فلفل دلمهای" با 6.9 درصد و "لپه" با 6.3 درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پیاز" با 8.1- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "چای خارجی بستهای" با 6.4 درصد، "نوشابه گازدار" با 3.5 درصد و "قند" و "شکر" با 3.4 درصد میباشد.
انتهای پیام/